Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Καταδίωξη και συλλήψεις για ναρκωτικά στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου
Καταδίωξη και συλλήψεις για ναρκωτικά στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου

Καταδίωξη και συλλήψεις για ναρκωτικά στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου

Γι κτοχή ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση κατά της αρχής συνελήφθησαν ένας 29χρονος, δύο 22χρονες και ένας 29χρονος αλλοδαπός, σήμερα το πρωί, από στελέχη του υ Ασφάλειας – Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού υ Βόλου , εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του λιμενικού εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή της 22χρονης, η οποία είχε προσέλθει με τον 29χρονο εντός του λιμένα, μία χάρτινη σακούλα που περιείχε νάιλον συσκευασία με μικτού βάρους 600 γρ.

Η 22χρονη, όταν τους γνωστοποιήθηκε η ιδιότητα των στελεχών του λιμενικού, τράπηκε σε φυγή πετώντας την ποσότητα στον δρόμο, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη κατόπιν κατας.

Ακολούθως ένας 29χρονος αλλοδαπός και η δεύτερη 22χρονη, οι οποίοι είχαν μεταφέρει νωρίτερα με το αυτοκίνητο τους παραπάνω δράστες με τα στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, αντιλαμόμενοι και αυτοί την παρουσία των στελεχών των λιμενικών τράπηκαν πεζή σε φυγή εγκαταλείποντας το όχημα, ενώ κατόπιν κατας ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν . Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού και με την συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας στην οικεία του 29χρονου και της 22χρονης που διαμένουν μαζί στη Λαμία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Δύο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 6,4 και 1,3 γρ. αντίστοιχα, ποσότητα σπόρων κάνναβης μικτού βάρους 1,5 γρ., μία ηλεκτρονική ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στο σπίτι βρέθηκε και ένας , ο οποίος συνελήφθη.

Από τη Λιμενική Αρχή Αγίου Κωνσταντίνου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε επίσης το όχημα ιδιοκτησίας του 29χρονου αλλοδαπού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση