Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταδίκη Βολιώτη που ανέβασε συκοφαντικό σχόλιο σε βάρος ξενοδόχου
Καταδίκη Βολιώτη που ανέβασε συκοφαντικό σχόλιο σε βάρος ξενοδόχου

Καταδίκη Βολιώτη που ανέβασε συκοφαντικό σχόλιο σε βάρος ξενοδόχου

Ρεζίλι έκανε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου σε περιοχή του οτίου Πηλίου ένας 48χρονος Βολιώτης, που ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα σχόλιο σεξουαλικού περιεχομένου, συκοφαντικού τύπου για την   και την επιχείρηση του, με να καταδικαστεί ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 7 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα ς ς.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 20 Φεβρουαρίου του 2012 ο άνδρας με τη σύντροφο του επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο ενός 51χρονου στην περιοχή του οτίου Πηλίου, κλείνοντας δωο για 2-3 ημέρες.

Τελικά κάθισαν μία περίπου εβδομάδα, με τον 51χρονο να του ζητάει τα μισθώματα για τις παραπάνω ημέρες διαμονής την 1η Μαρτίου.

Τότε το ζευγάρι έφυγε απροειδοποίητα χωρίς να πληρώσει, και αφήνοντας τα πράγματα τους στο δωο.

Ο 51χρονος πήγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καταγγέλλοντας το γεγονός, ενώ το επόμενο διάστημα, συνάντησε τυχαία στον δρόμο τον 48χρονο, ο οποίος ήταν εχθρικός απέναντι του, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα ότι θα του κάνει ζημιά.

Ο στις 23 Απριλίου του 2014 πληροφορήθηκε πως ο άνδρας είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα ένα συκοφαντικού περιεχομένου σχόλιο, με αναφορές σεξουαλικού περιεχομένου, (ότι γίνονται ανωμαλίες στο χώρο), το οποίο πίστευε ότι το ανέβασε τουλάχιστον πριν ένα μήνα.

Έτσι υπέβαλε εναντίον του μήνυση και η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, με το Μονομελές να τον καταδικάζει ερήμην σε φυλάκιση 7 μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση, με τριετή αναστολή και .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση