Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Καταδίκη Βολιώτη που ανέβασε συκοφαντικό σχόλιο σε βάρος ξενοδόχου
Καταδίκη Βολιώτη που ανέβασε συκοφαντικό σχόλιο σε βάρος ξενοδόχου

Καταδίκη Βολιώτη που ανέβασε συκοφαντικό σχόλιο σε βάρος ξενοδόχου

Ρεζίλι έκανε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου ένας 48χρονος Βολιώτης, που ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα σχόλιο σεξουαλικού περιεχομένου, συκοφαντικού τύπου για την οικογένεια  και την επιχείρηση του, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 7 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 20 Φεβρουαρίου του 2012 ο άνδρας με τη σύντροφο του επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο ενός 51χρονου στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου, κλείνοντας δωμάτιο για 2-3 ημέρες.

Τελικά κάθισαν μία περίπου εβδομάδα, με τον 51χρονο να του ζητάει τα μισθώματα για τις παραπάνω ημέρες διαμονής την 1η Μαρτίου.

Τότε το ζευγάρι έφυγε απροειδοποίητα χωρίς να πληρώσει, και αφήνοντας τα πράγματα τους στο δωμάτιο.

Ο 51χρονος πήγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καταγγέλλοντας το γεγονός, ενώ το επόμενο διάστημα, συνάντησε τυχαία στον δρόμο τον 48χρονο, ο οποίος ήταν εχθρικός απέναντι του, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα ότι θα του κάνει ζημιά.

Ο επιχειρηματίας στις 23 Απριλίου του 2014 πληροφορήθηκε πως ο άνδρας είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα ένα συκοφαντικού περιεχομένου σχόλιο, με αναφορές σεξουαλικού περιεχομένου, (ότι γίνονται ανωμαλίες στο χώρο), το οποίο πίστευε ότι το ανέβασε τουλάχιστον πριν ένα μήνα.

Έτσι υπέβαλε εναντίον του μήνυση και η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, με το Μονομελές να τον καταδικάζει ερήμην σε φυλάκιση 7 μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση, με τριετή αναστολή και έφεση.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσφυγή Επιτροπής Πολιτών στο ΣτΕ - https://t.co/AU9l1Fe4cv -

  • Συνελήφθη 43χρονος με 55 ναρκωτικά χάπια - https://t.co/lQaJr3bE7q -

  • Φωτιά σε στέγη σπιτιού στα Κάτω Λεχώνια  - https://t.co/C4s5dLkV10 -

"Αλιεύοντας" την είδηση