Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταδίκη 62χρονου στη Νέα Ιωνία που χτύπησε στο μάτι γείτονα του
Καταδίκη 62χρονου στη Νέα Ιωνία που χτύπησε στο μάτι γείτονα του

Καταδίκη 62χρονου στη Νέα Ιωνία που χτύπησε στο μάτι γείτονα του

Με κοπίδι με αφορμή τη θέση που στάθμευε το αυτοκίνητο του

Ένα γρατσουνισμένο αμάξι έγινε η αφορμή επεισοδίου μεταξύ δύο ανδρών σε πολυ στη Νέα Ιωνία, που έφερε ως αποτέλεσμα την καταδίκη του ενός σε φυλάκιση 12 μηνών με και δικαίωμα ς ς, από το .

Πιο συγκεκριμένα χθες το Δικαστήριο καταδίκασε έναν 62χρονο που κατηγορούνταν για απλή σωματική σε βάρος 36χρονου, με τον οποίο λογομάχησαν έντονα και στη συνέχεια τον χτύπησε στο δεξί μάτι με ένα κοπίδι για αλυσίδες.

Σημειώνεται πως η υπόθεση δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, καθώς πρωτόδικα ο άνδρας είχε αθωωθεί, αλλά ο εισαγγελέας άσκησε αναίρεση, ζητώντας ο 62χρονος να ξαναβρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011 ο 62χρονος διαχειριστής πολυς στη Νέα Ιωνία διαφώνησε έντονα με ένοικο διαμερίσματος με αφορμή τη θέση που τοποθετεί το ποδήλατο της.

Στο περιστατικό μαζεύτηκαν και άλλοι, ενώ ένας από αυτούς ειδοποίησε γείτονα να πάει να ζητήσει το λόγο από τον διαχειριστή, καθώς ο γιος του φέρονταν να γρατσούνισε το αυτοκίνητο 36χρονου που έμενε σε διπλανή πολυκατοικία, επειδή το στάθμευε σε μη αποδεκτό για τον ίδιο σημείο.

Ο 36χρονος πήγε εκεί και επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, με τον 62χρονο να τον χτυπά στο δεξί μάτι, το οποίο πρήστηκε, με αποτέλεσμα να πάει στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην κατάθεση του ο διαχειριστής υποστήριξε ότι το θύμα γλίστρησε και έπεσε πάνω στο αντικείμενο που κρατούσε, λέγοντας πως δεν είχε λόγο να μαλώσει μαζί του, μιας και η παρεξήγηση ήταν για το θέμα του ποδηλάτου και όχι για το αυτοκίνητο.

Τελικά το Δικαστήριο του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή , χωρίς να του αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό (πρότερος έντιμος βίος) και του δόθηκε το δικαίωμα ς ς, κάτι που χρησιμοποίησε και αφέθηκε ελεύθερος.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση