Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταδίκη 62χρονου στη Νέα Ιωνία που χτύπησε στο μάτι γείτονα του
Καταδίκη 62χρονου στη Νέα Ιωνία που χτύπησε στο μάτι γείτονα του

Καταδίκη 62χρονου στη Νέα Ιωνία που χτύπησε στο μάτι γείτονα του

Με κοπίδι με αφορμή τη θέση που στάθμευε το του

Ένα γρατσουνισμένο αμάξι έγινε η αφορμή επεισοδίου μεταξύ δύο ανδρών σε πολυκατοικία στη έα Ιωνία, που έφερε ως αποτέλεσμα την κατα του ενός σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα χθες το Δικαστήριο καταδίκασε έναν 62χρονο που κατηγορούνταν για απλή σωματική βλάβη σε βάρος 36χρονου, με τον οποίο λογομάχησαν έντονα και στη συνέχεια τον χτύπησε στο δεξί με ένα κοπίδι για αλυσίδες.

Σημειώνεται πως η υπόθεση δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, καθώς πρωτόδικα ο άνδρας είχε αθωωθεί, αλλά ο άσκησε αναίρεση, ζητώντας ο 62χρονος να ξαναβρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011 ο 62χρονος διαχειριστής πολυκατοικίας στη έα Ιωνία διαφώνησε έντονα με ένοικο διαμερίσματος με αφορμή τη θέση που τοποθετεί το της.

Στο περιστατικό μαζεύτηκαν και άλλοι, ενώ ένας από αυτούς ειδοποίησε γείτονα να πάει να ζητήσει το λόγο από τον διαχειριστή, καθώς ο γιος του φέρονταν να γρατσούνισε το 36χρονου που έμενε σε διπλανή πολυκατοικία, επειδή το στάθμευε σε μη αποδεκτό για τον ίδιο σημείο.

Ο 36χρονος πήγε εκεί και επικράτησε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, με τον 62χρονο να τον χτυπά στο δεξί μάτι, το οποίο πρήστηκε, με αποτέλεσμα να πάει στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι .

Στην κατάθεση του ο διαχειριστής υποστήριξε ότι το θύμα γλίστρησε και έπεσε πάνω στο αντικείμενο που κρατούσε, λέγοντας πως δεν είχε λόγο να μαλώσει μαζί του, μιας και η παρεξήγηση ήταν για το θέμα του ποδηλάτου και όχι για το αυτοκίνητο.

Τελικά το Δικαστήριο του επέβαλλε φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, χωρίς να του αναγνωριστεί κάποιο ελαφρυντικό (πρότερος έντιμος βίος) και του δόθηκε το δικαίωμα άσκησης έφεσης, κάτι που χρησιμοποίησε και αφέθηκε ελεύθερος.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση