Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποινή 21 μηνών σε 56χρονο που πέρασε κόκκινο και οδηγούσε μεθυσμένος
Ποινή 21 μηνών σε 56χρονο που πέρασε κόκκινο και οδηγούσε μεθυσμένος

Ποινή 21 μηνών σε 56χρονο που πέρασε κόκκινο και οδηγούσε μεθυσμένος

Βαριά “καμπάνα” ς 21 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης, επέβαλλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε 56χρονο Βολιώτη που εκτός του γεγονότος ότι δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε επίσης κόκκινο σηματοδότη, ενώ διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Ειδικότερα στις 3 Οκτωβρίου του 2015 στις 17:50 το απόγευμα, στην διασταύρωση των οδών Γ. Λαμπράκη και Σαρανταπόρου ο 56χρονος δεν σταμάτησε, ενώ το φανάρι ήταν κόκκινο, με αστυνομικοί της Τροχαίας που βρισκόταν στο σημείο, να τον υποβάλλουν σε έλεγχο.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν εμφανώς μεθυσμένος, αρνήθηκε αρχικά να υποβληθεί σε αλκο και στη συνέχεια στη μέτρηση που του έγινε διαπιστώθηκε πως η οινοπνεύματος έφτανε το 1,10 τοις χιλίοις.

Επιπλέον ο 56χρονος κινούνταν , καθώς του είχε αφαιρεθεί από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ς.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και καταδικάστηκε ερήμην σε συνολική ποινή ς 21 μηνών με τριετή αναστολή, χρηματική ποινή 1.200€ και αφαίρεση της ς κυκλοφορίας του οχήματος του, για διάστημα έξι μηνών, όπως και του διπλώματος.

Να σημειωθεί πως και χθες το πινάκιο του Μονομελούς ήταν γεμάτο με , αφού καταγράφηκαν 38 περιπτώσεις, από τις οποίες εκδόθηκαν 18 , 11 αθωωτικές, ενώ αναβλήθηκαν εννιά συνολικά υποθέσεις.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση