Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταδίκες για δύο πρώην προέδρους ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου
Καταδίκες για δύο πρώην προέδρους ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου

Καταδίκες για δύο πρώην προέδρους ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου

Σε τρία και δύο χρόνια αντίστοιχα με τριετή και καταδικάστηκαν χθες από το δύο πρώην πρόεδροι μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας του Βόλου, για οφειλές στο Δημόσιο, από το 2014 μέχρι και το 2018.

Συγκεκριμένα ένας 62χρονος Βολιώτης καταδικάστηκε σε φυλάκισης τριών ετών με και δικαίωμα έφεσης, διότι ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Βολιώτικης , οφείλει στο Δημόσιο ποσό περίπου 350.000 €.

Οι οφειλές βεβαιώθηκαν στις 3 Ιουνίου και αφορούν στο διάστημα από 29 Ιουνίου 2014 μέχρι 31 Μαρτίου .

Ο κατηγορούμενος ήταν παρών στο Δικαστήριο, όπου κατέθεσε ότι ούτε ο ίδιος δεν έχει καταλάβει πως δημιουργήθηκαν τα χρέη αυτά, καθώς  ήταν διευθύνων σύμβουλος της ομάδας μόνο για δύο μήνες.

Επίσης το ίδιος καταδίκασε έναν 64χρονο επιχειρηματία σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 250.000 € περίπου, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων.

Οι οφειλές αφορούν στο διάστημα 29 Ιουνίου 2014 ως 19 Απριλίου 2018, περίοδο που ήταν διευθύνων σύμβουλος της ίδιας Βολιώτικης .

Ο κατηγορούμενος παρέστη στο Δικαστήριο και κατέθεσε ότι ανέλαβε ως πρόεδρος της ομάδας το 2011, χρονιά που η ομάδα υποβιβάστηκε, ωστόσο ο ίδιος συνέχιζε να πληρώνει τις υποχρεώσεις της, παρόλο που δεν είχε κανένα έσοδο.

Σύμφωνα με τον ίδιο μπήκε σε ρύθμιση, γιατί δεν δεχόταν να διαλυθεί η ΠΑΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση