Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταδίκες για απόδραση σε βάρος δύο βαρυποινιτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι
Καταδίκες για απόδραση σε βάρος δύο βαρυποινιτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Καταδίκες για απόδραση σε βάρος δύο βαρυποινιτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Ποινές φυλάκισης ενός έτους μετατρέψιμες προς 5 την ημέρα, επέβαλλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δύο αλλοδαπούς βαρυποινίτες δραπέτες της Κασσαβέτειας, που ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ειδικότερα ένας 52χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία που είχε καταδικαστεί από το Αθήνας σε κάθειρξη 67 ετών, με εκτίσιμη ποινή 25 έτη, για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών.

Ο 52χρονος πήρε από τη στις 3 Μαΐου 2017, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να κριθεί για το αδίκημα της ς και να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, μετατρέψιμη προς 5 € την ημέρα.

Σημειώνεται πως ο άνδρας ήταν η τρίτη φορά που ελάμβανε , αλλά τις δύο προηγούμενες είχε επιστρέψει πίσω στη .

Παράλληλα ίδια ποινή επιβλήθηκε από το δικαστήριο και σε έναν 44χρονο από την Αλβανία, ο οποίος ξέφυγε της προσοχής των φρουρών, και δραπέτευσε από τις φυλακές Κασσαβέτειας στις 9 Ιουλίου 2016, χωρίς έκτοτε οι Αρχές να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν και να τον οδηγήσουν πάλι πίσω στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο αλλοδαπός είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σε ισόβια κάθειρξη και σε κάθειρξη 15 ετών και 11 μηνών για , και παράνομη οπλοφορία – .

Το δικαστήριο που επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους προς 5 € ημερησίως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση