Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταδικάστηκε σε 11 μήνες επειδή παρέσυρε 28χρονο μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε
Καταδικάστηκε σε 11 μήνες επειδή παρέσυρε 28χρονο μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε

Καταδικάστηκε σε 11 μήνες επειδή παρέσυρε 28χρονο μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε

Συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών, όσο και στον πρώτο βαθμό, με τριετή για σωματική βλάβη από και εγκατάλειψη, επέβαλλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 64χρονο Βολιώτη, ο οποίος συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στο κέντρο της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Φεβρουαρίου του 2014, όταν ο 64χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του επί της οδού Ιάσονος επιχειρώντας να στρίψει αριστερά προς την Γκλαβάνη, δεν αντιλήφθηκε μοτοσικλέτα με οδηγό έναν 28χρονο Βολιώτη, που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ο έπεσε στο οδόστρωμα και υπέστη κατάγματα σε χέρια και πόδια, αλλά και θλάση, και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για νοσηλεία, με τον 64χρονο να μην σταματά στον τόπο του τροχαίου.

Ο μεσήλικας που δεν παρέστη χθες στο Δικαστήριο αυτοπροσώπως, αλλά μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου, καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό σε φυλάκιση 11 μηνών, με τριετή για σωματική βλάβη από και εγκατάλειψη θύματος.

Κατα 12 μηνών για στο Δημόσιο 

Ερήμην καταδικάστηκε 79χρονος χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε 12 μήνες με τριετή αναστολή για προς το Δημόσιο.

Ο 79χρονος ήταν πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου σε τουριστική επιχείρηση που λειτουργούσε σε νησί των Βορείων Σποράδων, κατηγορούνταν για οφειλές που έφταναν τις 130.000€, για το διάστημα από 1η Μαρτίου του 2014 έως και τις 29 Ιουνίου του .

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση