Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταδικάστηκε ο 48χρονος που έδειρε την 16χρονη κόρη του
Καταδικάστηκε ο 48χρονος που έδειρε την 16χρονη κόρη του

Καταδικάστηκε ο 48χρονος που έδειρε την 16χρονη κόρη του

Σε 20 μήνες με τριετή νστολή και καταδικάστηκε ένας 48χρονος Αλβανικής καταγωγής ο οποίος χτύπησε τη 16χρονη κόρη του, με αποτέλεσμα η νεαρή να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του με κάκωση στο και στον αυχένα.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου , καθώς προχθές βραδινές ώρες στη Νέα Ιωνία, συνελήφθη από αστυνομικούς αφού χτύπησε την ανήλικη κόρη του.

Ο 48χρονος που δεν καταλάβαινε επαρκώς την ελληνική γλώσσα, ισχυρίστηκε πως προχθές επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά του και ζήτησε από τη σύζυγο του να πάει στο να σει μια εφημερίδα, για να διαβάσουν τις αγγελίες, αφού έψαχναν να νοικιάσουν σπίτι.

Κατόπιν επειδή όπως ανέφερε στην απολογία του δεν ξέρει να διαβάζει, αναζήτησε τη 16χρονη κόρη του, η οποία όμως δεν ήταν στο σπίτι της οικογένειας εκείνη την ώρα (γύρω στις 8 το βράδυ).

Μάλιστα είχε τοποθετήσει με τέτοιο τρόπο το στρώμα, ώστε να φαίνεται πως κοιμόταν με σκοπό να παραπλανήσει τους γονείς της.

Ο κατηγορούμενος έτσι την κάλεσε πολλές φορές στο τηλέφωνο, αλλά η κοπέλα δεν απαντούσε.

Τότε άρχισε να την αναζητά και τελικά κατάφερε να την εντοπίσει στην αυλή ενός σχολείου στη Νέα Ιωνία, να καπνίζει μαζί με παρέα.

Της είπε να επιστρέψουν άμεσα στο σπίτι με την νεαρή να αρνείται και τον 48χρονο να της ρίχνει μια σφαλιάρα στο πρόσωπο και μία στους γλουτούς.

Ο πατέρας υποστήριξε ακόμα στο Δικαστήριο ότι πριν δύο μήνες η 16χρονη έφυγε από τη πατρική εστία και αγνοούνταν για δύο ημέρες, κάτι που το κάνει, όπως είπε, συχνά, προσθέτοντας ότι δεν τον ακούει καθόλου.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα της έδρας εάν έχει μετανιώσει για τη πράξη του ο 48χρονος παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να τη χτυπήσει, αλλά εκνευρίστηκε επειδή την είδε να καπνίζει.

Ένας φίλος του 48χρονου που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης είπε πως πρόκειται για έναν βιοπαλαιστή που κάνει τα πάντα για να συντηρήσει την οικογένεια του, με τη 16χρονη να το σκάει συχνά από το σπίτι, χωρίς να ακούει τον πατέρα της.

Ο εισαγγελέας στην αγόρευση του ζήτησε να κριθεί ένοχος, αφού ο κατηγορούμενος με τη στάση του στο Δικαστήριο έδειξε να μην έχει μετανιώσει για τον ξυλοδαρμό της κόρης του.

Έτσι καταδικάστηκε σε 20 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσει , κάτι που έκανε και αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση