Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταδικάστηκε 70χρονος που έδερνε την κόρη του στη Ν. Ιωνία
Καταδικάστηκε 70χρονος που έδερνε την κόρη του στη Ν. Ιωνία

Καταδικάστηκε 70χρονος που έδερνε την κόρη του στη Ν. Ιωνία

Σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή νστολή καταδικάστηκε ένας 70χρονος από τη Νέα Ιωνία που κατηγορούνταν για κατ' εξακολούθηση εις βάρος της κόρης του που αντιμετώπιζε προβλήματα ς, καθώς το Νοέμβριο του η 40χρονη απεβίωσε λόγω ανακοπής.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή, ενώ ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 70χρονος εμφανίζονταν από τον Μάιο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017 να χτυπούσε την κόρη του, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ς, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο άφησε σε την τελευταία της πνοή από ανακοπή, καταλείποντας ένα ανήλικο παιδί.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του αυτοτραυματιζόταν, έπεφτε και χτυπούσε.

Παράλληλα σύμφωνα με τον ίδιο η 40χρονη παρουσίαζε επιθετική συμπεριφορά, σπάζοντας διάφορα πράγματα μέσα στο , ενώ έβγαινε στο δρόμο, κυκλοφορώντας γυμνή.

Αυτός από την πλευρά του δεν την ξυλοφόρτωνε, αλλά μόνο τη μάλωνε λεκτικά, χωρίς όμως να πείσει την έδρα που τον καταδίκασε στη παραπάνω , όμως για την δεύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε, της παράνομης κατακράτησης επί μακρό χρονικό διάστημα, το Δικαστήριο τον έκρινε αθώο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση