Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας το Δ.Σ. Βόλου για Ρεγκάτα και Πολιτιστική Πρωτεύουσα
Κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας το Δ.Σ. Βόλου για Ρεγκάτα και Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας το Δ.Σ. Βόλου για Ρεγκάτα και Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού στράφηκε χθες βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με αφορμή την στήριξη του τελευταίου στο Δήμο Λαρισσαίων να διεκδικήσει την το .

Από την πλευρά του ο Δήμος Βόλου κρατά τα χαρτιά του, σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Γεωργία Μποντού, η οποία τόνισε επίσης ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας είναι αρνητικός για την διοργάνωση της Ρεγκάτα από τον Δήμο Βόλου.

Η κα. Μποντού, ανακοίνωσε ότι αύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα σε σημαντικά ραντεβού κι όπως είπε « είναι θέμα πολιτικής έναντι των άλλων Δήμων να μην αποκαλύψουμε τα χαρτιά μας», ενώ αποκάλυψε ότι στο θέμα της διοργάνωσης της Ρεγκάτα από το Δήμο Βόλου, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ήταν αρνητικός σε προφορικό επίπεδο, καθώς όπως είπε δεν έχει ».

Η επικεφαλής της «Επιλογής Ευθύνης» Νατάσσα , χαρακτήρισε άκομψο από πλευράς του περιφερειάρχη Θεσσαλίας να δηλώσει -μεταξύ άλλων- στη που είχε με τον δήμαρχο Λάρισας: «…Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε ώστε η τελική να είναι η Λάρισα. Εμείς μαζί με το δήμο με τον οποίο ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε ότι καλύτερο για το μέλλον της πόλης μας. Το είναι φιλόδοξο, αλλά τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Ενωμένοι νομίζω πως μπορούμε να πετύχουμε αρκετά», προσθέτοντας ότι η Λάρισα επιστρατεύει προσωπικότητες.

Ο δήμαρχος Αχ. σχολίασε: «Ποιές είναι προσωπικότητες; Ο ή ο ;».

Η κ. συνέχισε κάνοντας λόγο για αδράνεια από πλευράς του Δήμου Βόλου στο θέμα και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει από το Δήμο καμία κινητοποίηση και σχεδιασμός. Αν υπάρχει απεμπόληση του θέματος είναι άλλο θέμα».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνοντας προς την κ. Οικονόμου, ότι οποιεσδήποτε ενστάσεις έχει να τις καταθέσει γραπτώς και την κ. Οικονόμου να τον ερωτά «Ως τι απαντάτε εσείς κ. Μουλά;»

Ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Μιχ. Μιτζικός, κατηγόρησε τον κ. Αγοραστό που είναι κατά της διοργάνωσης της Ρεγκάτα, ενώ για την τόνισε ότι θεσμικά η περιφέρεια πρέπει να κρατήσει ουδετερότητα.

Τέλος, ο ανεξάρτητος σύμβουλος Θεολ. Διαμαντένιας, τόνισε ότι πρέπει το Συμβούλιο να καταγγείλει τη στάση του περιφερειάρχη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση