Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κατά Αχ. Μπέου η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την ΕΡΤ Βόλου
Κατά Αχ. Μπέου η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την ΕΡΤ Βόλου

Κατά Αχ. Μπέου η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την ΕΡΤ Βόλου

Φραστική επίθεση του Αχ. Μπέου στην ΕΡΤ Βόλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο Βόλου, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που προηγήθηκε με τον Υπουργό  αυτιλίας Ι. Πλακιωτάκη.

Ο Αχ. Μπέος βλέποντας τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βόλου να μπαίνει στο χώρο της συνέντευξης, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής κάλυψης της σημερινής έλευσης κυβερνητικού κλιμακίου στην Μαγνησία, ζήτησε από τον υπουργό, να κλείσει η ΕΡΤ Βόλου γιατί κάνει προπαγάνδα υπέρ του . «α σας πω υπουργέ ότι η ΕΡΤ στον Βόλο κάνει προπαγάνδα υπέρ του . Άμα βάλετε και ακούσετε καθημερινά, αυτό κάνουν. Να τους πάρετε να τους στείλετε… στείλτε τους στο Μέτσοβο».

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Δεν μας εξέπληξε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Βόλου. Πιστός στην εμμονή του να επιτίθεται στους δημοσιογράφους, έφθασε σήμερα στο σημείο να υποδείξει για τους συναδέλφους μας-δημοσιογράφους της ΕΡΑ Βόλου την μετάθεσή τους στο… Μέτσοβο. Μάλιστα για να δικαιολογήσει την πρόταση του αυτή έσπευσε να υποστηρίξει ότι αυτοί κάνουν προπαγάνδα υπέρ της ς.

Αναμενόμενη ήταν η άποψη του δημάρχου. Όχι όμως αναμενόμενη για εμάς η σιωπή του παριστάμενου υπουργού και των βουλευτών.

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταδικάζει τέτοιες και πρακτικές. Θεωρεί ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει την ΕΡΑ Βόλου και την πολύχρονη προσφορά της στα τοπικά δρώμενα. Πολύ περισσότερο κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την δουλειά των συναδέλφων μας και το ψωμί των οικογενειών τους.

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι προφανές για μια ακόμα φορά ότι ο Μπέος αποτελεί κίνδυνο

για το βίο και τη δημοκρατία στην πόλη

Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν (τι είχες Μπέο, τι είχα πάντα…)

Ακόμα ένα δείγμα ακραίας καθεστωτικής αντίληψης αποτελεί η σημερινή χυδαία επίθεση του Α. Μπέου εναντίον των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στο ραδιόφωνο της πόλης.

Μετά τους πανεπιστημιακούς, τους δικηγόρους, δημοσιογράφους, τις άλλες δημοτικές κινήσεις και τα της ς ήρθε και η σειρά της ΕΡΤ Βόλου να αποτελέσει αντικείμενο μιας εξωφρενικής επίθεσης.

Δυστυχώς για τον Α. Μπέο οι εποχές της λογοκρισίας, των διοικητικών εκτοπίσεων και των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Παρότι νοσταλγοί τους υπάρχουν και στη σημερινή κυβέρνηση.


Είναι θλιβερό το γεγονός, ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα παριστάμενοι εκπρόσωποι της ΝΔ, υπουργός και βουλευτές, δεν ξεστόμισαν μια λέξη καταδίκης εναντίον της φασίζουσας επίθεσης του Α. Μπέου.

Είναι προφανές για μια ακόμα φορά ότι ο Μπέος αποτελεί κίνδυνο για το δημόσιο βίο και τη δημοκρατία στην πόλη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση