Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κάρτα αλληλεγγύης σε 150.000 δικαιούχους
Κάρτα αλληλεγγύης σε 150.000 δικαιούχους

Κάρτα αλληλεγγύης σε 150.000 δικαιούχους

Μέσω της Εθνικής Τράπεζας θα εκδοθεί η κάρτα αλληλεγγύης για την τροφίμων σε περίπου 150.000 δικαιούχους, του προγράμματος σίτισης του .

Προχθές, υπεγράφη ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας και την η για την έκδοση και διαχείριση της κάρτας για την τροφίμων από τους τελικούς δικαιούχους του νόμου 4320/2015.

Παρούσα στην υπογραφή της σύμβασης ήταν η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, επικεφαλής υψηλόβαθμων στελεχών της τράπεζας.

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου ευχαρίστησε την κ. Κατσέλη για τις ενέργειές της, υποστήριξε ότι ο τραπεζικός τομέας αλλάζει ρόλο, αναλαμβάνει μέρος της κοινωνικής ευθύνης και ανταποδίδει στον λαό τις αιματηρές θυσίες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό, η ανέλαβε επίσης, την ευθύνη να επιδοτήσει σχολικά γεύματα για δύο χρόνια

Η κάρτα θα καλύψει 150.000 πολίτες, που θα είναι οι οριστικοί δικαιούχοι του προγράμματος σίτισης. Η για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 20 Μαΐου. Ηδη έχει υπογραφεί με 5.000 σε όλη την , προκειμένου οι δικαιούχοι να προμηθεύονται .

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #συλλήψεις και πρόστιμα στη Μαγνησία #συλλήψεις - https://t.co/MzAQZUgiJQ -

  • Ανανέωση συνεργασίας Δήμου Σκιάθου με την Marketing Greece #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/z8uSkr9VTA -

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

"Αλιεύοντας" την είδηση