Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καρδιακό επεισόδιο και λιποθυμίες στην τελετή φωταγώγησης του Βόλου
Καρδιακό επεισόδιο και λιποθυμίες στην τελετή φωταγώγησης του Βόλου

Καρδιακό επεισόδιο και λιποθυμίες στην τελετή φωταγώγησης του Βόλου

Καρδιακό επεισόδιο και λιποθυμίες προκλήθηκαν στην τελετή φωταγώγησης του Βόλου σήμερα το απόγευμα.Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ένας 82χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και διακομίσθηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ σημειώθηκαν τρία λιποθυμικά επεισόδια που υπέστησαν δύο νεαροί και μια κοπέλα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα από την χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Ιωακείμ Μπαλτσαβιά και μουσική συνοδεία τη σοπράνο και καθηγήτρια μονωδίας Σύλβια Τσιμπανάκου, ενώ σε κομμάτια που απέδωσε η Συμφωνική Ορχήστρα συμμετείχαν στη σκηνή και χορευτικές ομάδες της Σχολής Χορού Break A Move και συμμετείχε της «Σχολή Χορού Μίτση Λαούδη».

Ο δήμαρχος Βόλου Αχ. , αναφέρθηκε στους συνερ του και στους δημοτικούς συμβούλους και στους υπηρεσιακούς παράγοντες που όπως είπε «δούλεψαν πολύ σκληρά για να έχουμε αυτό που έχουμε ετοιμάσει» ενώ άσκησε κριτική στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, λέγοντας: «Με ρωτούσαν τα από την Αθήνα τι είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Είχαν μια σόμπα άναβαν ξύλα και έψηναν . Ο λόγος που βρίσκονται εδώ όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες δεν είναι οικονομικός. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όποτε τους ζήτησα κάτι, πάντα ανταποκρίθηκαν».

Μάλιστα πρόσφερε στους δύο τραγουδιστές ένα κολιέ – περιδέραιο με το σήμα «I Love Volos» στην Ελένη Φουρέιρα και μια αντρική χειροπέδα στον Κων. Αργυρό με το σήμα «I Love Volos».

Για το άναμμα του υ και την έναρξη των εκδηλώσεων, στη σκηνή ανέβηκαν ο εφήβων Σταύρος Μανθογιάννης, η Μάρω και ο γιος του δημάρχου.

Η φωταγώγηση ολοκληρώθηκε με βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό του Βόλου κι ακολούθησε «Χριστουγεννιάτικος Περίπατος» των καλλιτεχνών με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου και Χριστουγεννιάτικες άμαξες, κατά μήκος της οδού προς την «Εποχή των Παγετώνων», το φωτισμένο με το έλκηθρο και τελικό προορισμό, το Χωριό του Άη Βασίλη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση