Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Καραμανλής: Επιλογές που εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες-Ν.Δ.(Ναι στην Ευρώπη)
Καραμανλής: Επιλογές που εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες-Ν.Δ.(Ναι στην Ευρώπη)

Καραμανλής: Επιλογές που εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες-Ν.Δ.(Ναι στην Ευρώπη)

Δημόσια παρέμβαση ευθέως επικριτική για την της κυβέρνησης περί δημοψηφίσματος πραγματοποίησε ο πρώην , Κώστας , σημειώνοντας ότι τα «πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους, επιβάλλουν την παραμονή της χς στην καρδιά της ς».

«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χς στην καρδιά της ς. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες», αναφέρει ολόκληρη η δήλωσή του.

Εν τω μεταξή τηλεφωνική επι είχαν χθες ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στον απόηχο της πρωτοβουλίας του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν μετά τα μεσάνυχτα χθες, ανταλλάσσοντας εκτιμήσεις για τις εξελίξεις και συμφωνώντας απολύτως τόσο επί της στάσης της Ν.Δ. (Ναί στην Ευρώπη) όσο και επί της πολιτικής και επικοινωνιακής τακτικής που θα ακολουθηθεί, να αναλάβει δηλαδή η Ν.Δ. την ευθύνη εκπροσώπησης του ευρωπαϊκού μετώπου στην πολιτική μάχη που έπεται.

Της δήλωσης Καραμανλή προηγήθηκε ένα μπαράζ πιέσεων προς τον πρώην πρωθυπουργό, με το επιχείρημα ότι δε μπορεί παρά να είναι ο ίδιος που θα μπει στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση