Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κανονικά ο τελικός με… αυτοκόλλητα και χειροκίνητα σκάνερ!
Κανονικά ο τελικός με… αυτοκόλλητα και χειροκίνητα σκάνερ!

Κανονικά ο τελικός με… αυτοκόλλητα και χειροκίνητα σκάνερ!

Ο Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου… αν τηρηθούν από την ΕΠΟ αυτά που ανέλαβαν. Αυτό αναμένεται να συμβεί και όπως όλα δείχνουν οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν αύριο στις 20:30 το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας 2017.

Ενημέρωσε το πρωί δια ζώσης τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός Αθλητισμού, ιώργος Βασιλειάδης. Ο τελευταίος αποφάσισε να μην παραβρεθεί στον τελικό, λόγω της μεγάλης ενόχλησης και δυσφορίας του με τους χειρισμούς που έγιναν από την ΕΠΟ.

Η μη αρίθμηση των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου αποτελεί σαφή παραβίαση του νόμου, με την UEFA να είναι η πρώτη που έχει δώσει σαφείς οδηγίες ως προς αυτό στις διοργανώσεις της. Δεν ευσταθεί, λοιπόν η δικαιολογία της ΕΠΟ (με ανακοίνωσή της) πως «αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές».

Από τα ξημερώματα, λοιπόν και εν γνώσει του αρχηγού της Αστυνομίας τυπώνονται αυτοκόλλητα: Ένα πρώτο αυτοκόλλητο αρίθμησης θα κολληθεί σε κάθε κάθισμα, ένα δεύτερο αυτοκόλλητο που θα αντιστοιχηθεί με το bar code του εισιτηρίου και ένα τρίτο που θα παίρνει ο κάθε φίλαθλος με την είσοδό του για να γνωρίζει που θα καθίσει. Εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα “χτυπηθούν” σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου. Τα συγκεκριμένα «μηχανάκια» τα έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εκφράζεται αισιοδοξία, πάντως πως η αρίθμηση των καθισμάτων θα έχει ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και εφόσον τηρηθούν όσα ανέλαβαν οι διοργανωτές ο υφυπουργός Αθλητισμού ιώργος Βασιλειάδης θα ανάψει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή του τελικού.

Εξάλλου, ο υφυπουργός ενημέρωσε δια ζώσης το πρωί της Παρασκευής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα όσα ενέσκηψαν. Όμως, ο ίδιος δεν θα ταξιδέψει στο Βόλο για τον τελικό, καθώς είναι έντονα ενοχλημένος με τους χειρισμούς της ΕΠΟ.

Εν τω μεταξύ σήμερα Παρασκευή 05 Μαϊου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Στάδιο ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι έδωσαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στη ΓΓΑ για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όπως αποκάλυψε , Αχ. Μπέος, το γήπεδο εξασφάλισε κι επίσημα την τυπική άδεια καταλληλότητας.

Τέλος τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά και ήδη, περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας βρίσκονται εν κινήσει στους δρόμους πέριξ Πανθεσσαλικού Σταδίου, ενώ ¨κλούβες” των ΜΑΤ έχουν σταθμεύσει σε νευραλγικά σημεία του .

Στους δρόμους υπάρχουν και πεζές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και της ομάδας οι οποίες περιπολούν στις διαδρομές από τη Νέα Ιωνία και τον Περιφερειακό που οδηγούν στο Στάδιο, καθώς και στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Πηγή: www.4news.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση