Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κανονικά η ανακοίνωση βαθμολογιών των Πανελλαδικών στη Μαγνησία
Κανονικά η ανακοίνωση βαθμολογιών των Πανελλαδικών στη Μαγνησία

Κανονικά η ανακοίνωση βαθμολογιών των Πανελλαδικών στη Μαγνησία

Κανονικά εξελίχθηκε η διαδικασία διανομής των σάκων με τα αποκόμματα των τετραδίων για την ταυτοποίηση των στοιχείων από τους διευθυντές των σχολείων, για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών.

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων της Β’/θμιας και πρόεδρος Εξεταστικής επιτροπής Μαγνησίας Ρηγώ Φασουράκη, δήλωσε ότι “Εμείς σήμερα το πρωί στις 8.00 παραλάβαμε τους σάκους με τα αποκόμματα των τετραδίων και μέσα σε μισή ώρα οι διευθυντές όλων τα σχολείων τα είχαν πάρει γισ να κάνουν την ταυτοποίηση και να αναρτηθούν οι βαθμοί”.

Στα τέσσερα σχολεία των νησιών των Β. Σποράδων, στην Σκιάθο, Σκόπελο, Γλώσσα Σκοπέλου και Αλόννησο, τους σάκους τους άνοιξαν οι υπάλληλοι της Β΄/θμιας έκαναν τον έλεγχο των αποκομμάτων με τις καταστάσεις κι έστειλαν έτοιμα τα στοιχεία στους Διευθυντές προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση. Μάλιστα οι υποψήφιοι μπορούν να δούνε τις βαθμολογίες τους και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Όπως είπε η κ. Φασουράκη “Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στη διαδικασία. Μάλιστα ενημερωθήκαμε από το ΕΠΑΛ Αλμυρού, ότι μαθήτρια έγραψε άριστα σε όλα τα μαθήματα, πάνω από 19 και μπορεί να είναι και η πρώτη των πρώτων όχι μόνο στη Μαγνησία αλλά και σε όλη την Ελλάδα”.

Η ίδια πρόσθεσε ότι σήμερα είναι ανοιχτά τα σχολεία για να δίνουν τους κωδικούς για τα μηχανογραφικά και οι υποψήφιοι με΄χρι τις 17 Ιουλίου μπορούν να οριστικοποιήσουν τα μηχανογραφικά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι Θερμοπύλες και η Σαλαμίνα μας διδάσκουν….. - https://t.co/wLbJslmjMw -

  • Αλ.  Μεϊκόπουλος: «Εικόνα εγκατάλειψης στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπούλειου εν μέσω κορωναϊού»… - https://t.co/7HVsSJbnsJ -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Με ΣΔΙΤ το νέο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου - https://t.co/54c825c3wS -

"Αλιεύοντας" την είδηση