Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καμμένος: Θα παραιτηθώ από υπουργός εάν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ
Καμμένος: Θα παραιτηθώ από υπουργός εάν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ

Καμμένος: Θα παραιτηθώ από υπουργός εάν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ

«Αν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την μεριά της ΠΔΜ, εγώ θα παραιτηθώ από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας αναλαμβάνοντας και όλο το βάρος αυτής της ευθύνης. Θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση» δήλωσε ο Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος επισκέφθηκε την 1η Στρατιά στη .

«Με τις τελευταίες δηλώσεις από τη μεριά της σκοπιανής ς φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις προκλητικές τους αναφορές και τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις πράγμα που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά στην απαξίωση της συνθήκης αυτής που έτσι κι έτσι είναι νεκρή με αυτές τις δηλώσεις που αυτοί κάνουν ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα και να πάμε με ομαλότητα» πρόσθεσε.

Ν. Κοτζιάς: Πεθαμένος πολιτικά ο και το κόμμα του

«Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει», δήλωσε ο πρώην Εξωτερικών και πρόεδρος της κίνησης «» Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στον Real FM.

«Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη Βόρεια και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα», συνέχισε ο κ.Κοτζιάς και πρόσθεσε: «Σας θυμίζω ότι μία εκλογή προηγούμενη είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε».

«Εγώ, όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες, του είπα πως ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου. Όπως του είπα, δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου», συνέχισε ο κ. Κοτζιάς.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση