Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά, απέναντι στη συνείδησή μας
Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά, απέναντι στη συνείδησή μας

Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά, απέναντι στη συνείδησή μας

«Πάμε πένντι στην συνείδησή μας, πάμε απέναντι στην λαϊκή εντολή που έχουμε για έναν μόνο λόγο: ιατί έχουμε ευθύνη να μην αιματοκυλήσουμε την . Με βαριά καρδιά θα ψηφίσουμε για να μην κάνουμε το χατίρι σε κάποιους να επιστρέψουν την Δευτέρα με τα ίδια μέτρα και να συνεχίσουν να τρέφουν το τέρας της διαπλοκής στην . Αυτό θα σταματήσει την Δευτέρα το πρωί», τόνισε από το βήμα της Ολομέλειας στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την «Διαπραγμάτευση και Σύναψη Δανειακής Σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (), ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος .

Όπως είπε ο κ. , αιτιολογώντας την θετική τοποθέτηση του κόμματός του, η Ελλάδα έδειξε ότι αντέχει και μπορεί να αντέξει και περισσότερα, δεν μπορούν όμως οι Έλληνες να αντέξουν τον διχασμό, και δεν θα οδηγήσουμε εκεί τον τόπο μας. Μάλιστα, ο πρόεδρος των Αν.Ελ., επικαλέστηκε ένα μνημειακό επίγραμμα της μάχης της Κοχίμα στην Ινδία που λέει «όταν πας στην μίλησε τους για μας. Και πες τους πως για το δικό τους αύριο δώσαμε το δικό μας σήμερα»

Επίσης σημείωσε ότι «είναι ξεκάθαρο το μήνυμα προς την Ευρώπη» αναφέροντας πως τα «όχι» κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν νίκη της Ελλάδας και έδειξαν πως ο γερμανικός παράγων δεν είναι πανίσχυρος και η σημερινή παρέμβαση της Γαλλίας και των ΗΠΑ, μέσω της Γαλλίας, έδειξε ότι το σχέδιο του να πετάξει την Ελλάδα με μια ανθρωπιστική βοήθεια έξω από την Ευρωζώνη, δεν θα περάσει από αύριο το πρωί.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση