Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά, απέναντι στη συνείδησή μας
Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά, απέναντι στη συνείδησή μας

Καμμένος: Ψηφίζουμε με βαριά καρδιά, απέναντι στη συνείδησή μας

«Πάμε απέναντι στην συνείδησή μας, πάμε απέναντι στην λαϊκή εντολή που έχουμε για έναν μόνο λόγο: Γιατί έχουμε ευθύνη να μην αιματοκυλήσουμε την Ελλάδα. Με βαριά καρδιά θα ψηφίσουμε για να μην κάνουμε το χατίρι σε κάποιους να επιστρέψουν την Δευτέρα με τα ίδια μέτρα και να συνεχίσουν να τρέφουν το τέρας της διαπλοκής στην Ελλάδα. Αυτό θα σταματήσει την Δευτέρα το πρωί», τόνισε από το βήμα της Ολομέλειας στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την «Διαπραγμάτευση και Σύναψη Δανειακής Σύμβασης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, .

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, αιτιολογώντας την θετική τοποθέτηση του κόμματός του, η Ελλάδα έδειξε ότι αντέχει και μπορεί να αντέξει και περισσότερα, δεν μπορούν όμως οι να αντέξουν τον διχασμό, και δεν θα οδηγήσουμε εκεί τον τόπο μας. Μάλιστα, ο πρόεδρος των Αν.Ελ., επικαλέστηκε ένα μνημειακό επίγραμμα της μάχης της Κοχίμα στην που λέει «όταν πας στην πατρίδα μίλησε τους για μας. Και πες τους πως για το δικό τους αύριο δώσαμε το δικό μας σήμερα»

Επίσης σημείωσε ότι «είναι ξεκάθαρο το προς την » αναφέροντας πως τα «όχι» κατά την του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν νίκη της Ελλάδας και έδειξαν πως ο γερμανικός παράγων δεν είναι πανίσχυρος και η σημερινή παρέμβαση της Γαλλίας και των ΗΠΑ, μέσω της Γαλλίας, έδειξε ότι το σχέδιο του να πετάξει την Ελλάδα με μια έξω από την Ευρωζώνη, δεν θα περάσει από αύριο το πρωί.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση