Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία
Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία

Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία

Κμί ανησυχία δεν υπάρχει για 11 ές και δύο εκπαιδευτικούς σχολείου της Β'/θμιας Διεύθυνσης ς που βρίσκονται από χθες το βράδυ την Ιταλία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β' Βάθμιας Διεύθυνσης ς Σωκρ. Σαβελίδη, οι ές του σχολείου, βρίσκονται στην τζια, στην επαρχία Ούμπρια που δεν περιλαμβάνεται στις 13 επικίνδυνες περιοχές της γειτονικής χώρας. Όπως εξήγησε: “Δεν υπάρχει ανησυχία. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, με τους γονείς των μαθητών. ίνονται συζητήσεις για επαναπατρισμό των μαθητών και είμαστε σε διαρκή ενημέρωση”.

Οι μαθητές, έφτασαν χθες βράδυ στις 9.00, πήγαν στα φιλοξενίας, ενώ σε όλη τη διαδρομή φορούσαν μάσκες και επρόκειτο να μείνουν μέχρι την Παρασκευή στην Ιταλία, ενώ για την Τετάρτη είχε προγραμματιστεί εκδρομή στην πόλη Ασίζη, ωστόσο θα αναβληθεί.

Σημειώνεται ότι λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην γειτονική πόλη, η Ελληνική βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πραγματοποιώντας χθες και σήμερα συσκέψεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση