Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία
Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία

Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για 11 μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς σχολείου της Β’/θμιας Διεύθυνσης Μαγνησίας που βρίσκονται από χθες το βράδυ την Ιταλία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β’ Βάθμιας Διεύθυνσης Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδη, οι μαθητές του σχολείου, βρίσκονται στην Περούτζια, στην επαρχία Ούμπρια που δεν περιλαμβάνεται στις 13 επικίνδυνες περιοχές της γειτονικής χώρας. Όπως εξήγησε: “Δεν υπάρχει ανησυχία. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, με τους γονείς των μαθητών. Γίνονται συζητήσεις για επαναπατρισμό των μαθητών και είμαστε σε διαρκή ενημέρωση”.

Οι μαθητές, έφτασαν χθες βράδυ στις 9.00, πήγαν στα σπίτια φιλοξενίας, ενώ σε όλη τη διαδρομή φορούσαν μάσκες και επρόκειτο να μείνουν μέχρι την Παρασκευή στην Ιταλία, ενώ για την Τετάρτη είχε προγραμματιστεί εκδρομή στην πόλη Ασίζη, ωστόσο θα αναβληθεί.

Σημειώνεται ότι λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην γειτονική πόλη, η Ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πραγματοποιώντας χθες και σήμερα συσκέψεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντώνης Χαϊμαντάς: Το νέο αστέρι του βολιώτικου μπάσκετ #ΑντώνηςΧαϊμαντάς - https://t.co/LTQUF1yDla -

  • Λαμπρή η Πανήγυρη της Αγίας Κυριακής στον Βόλο - https://t.co/3SYMKe9VJX -

  • Τη Δευτέρα ξεκινούν οι Θερινές Εκπτώσεις - https://t.co/2Jhqjacvrz -

"Αλιεύοντας" την είδηση