Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία
Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία

Καμία ανησυχία για μαθητές σχολείου του Βόλου στην Ιταλία

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για 11 μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς σχολείου της Β’/θμιας Διεύθυνσης που βρίσκονται από χθες το βράδυ την Ιταλία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Β’ Βάθμιας Διεύθυνσης Σωκρ. Σαβελίδη, οι μαθητές του σχολείου, βρίσκονται στην Περούτζια, στην επαρχία Ούμπρια που δεν περιλαμβάνεται στις 13 επικίνδυνες περιοχές της γειτονικής χώρας. Όπως εξήγησε: “Δεν υπάρχει ανησυχία. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία, με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, με τους γονείς των μαθητών. Γίνονται συζητήσεις για επαναπατρισμό των μαθητών και είμαστε σε διαρκή ενημέρωση”.

Οι μαθητές, έφτασαν χθες βράδυ στις 9.00, πήγαν στα σπίτια φιλοξενίας, ενώ σε όλη τη διαδρομή φορούσαν και επρόκειτο να μείνουν μέχρι την Παρασκευή στην Ιταλία, ενώ για την Τετάρτη είχε προγραμματιστεί εκδρομή στην πόλη Ασίζη, ωστόσο θα αναβληθεί.

Σημειώνεται ότι λόγω των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην γειτονική πόλη, η Ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πραγματοποιώντας χθες και σήμερα συσκέψεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Tηλεφωνική #εξαπάτηση γυναίκας στον Βόλο #εξαπάτηση - https://t.co/yjXycbD7X9 -

  • Ο Δημήτρης Κουρέτας στο Open Office Volos #ΔημήτρηςΚουρέτας #ΟpenOfficeVolos - https://t.co/vmiDWyYcjB -

  • Κακοκαιρία Ελπίδα: Οι δραματικές ώρες στην Αττική Οδό και η συνδρομή του Στρατού #ΑττικήΟδός - https://t.co/vUnenCYKSa -

"Αλιεύοντας" την είδηση