Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καλυτερεύει η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που χθες βγήκε από τη ΜΕΘ
Καλυτερεύει η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που χθες βγήκε από τη ΜΕΘ

Καλυτερεύει η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που χθες βγήκε από τη ΜΕΘ

Βελτιώνεται καθημερινά η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος χθες το μεσημέρι βγήκε από τη και μεταφέρθηκε ξανά στην μονάδα AIDS του πρώτου ορόφου του Νοσοκομείου , παραμένοντας φρουρούμενος υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ χθες στάθηκε μετά από καιρό όρθιος, κάνοντας λίγα βήματα.

Ο πολυισοβίτης εκτελεστής της 17 Ν, που έκανε απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου, για να του χορηγηθεί άδεια που είχε απορρίψει ο εισαγγελέας, σταμάτησε την περασμένη Παρασκευή την απεργία, τη στιγμή που η του Αρείου Πάγου αναίρεσε την του δικαστικού συμβουλίου που “άναψε κόκκινο” στην άδεια του

Σύμφωνα με ιατρικές , η του Δ. Κουφοντίνα ξεκίνησε σταδιακά από την Παρασκευή με τσάι, ενώ πλέον τρώει σούπες και πίνει υγρά και παράλληλα εξακολουθούν να του χορηγούνται ενδοφλέβια ηλεκτρολύτες.

Οι ίδιες αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες ο πολυισοβίτης θα είναι σε θέση να δεχθεί και στερεά τροφή.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν τονίζουν ότι οι εργαστηριακές του έχουν βελτιωθεί, ενώ αργά χθες το μεσημέρι, σηκώθηκε από το κρεβάτι, με τη βοήθεια των γιατρών και έκανε τα πρώτα του δύο βήματα, με τη βοήθεια των γιατρών.

Το μέλος της 17 Νοέμβρη εξακολουθεί να φυλάσσεται νυχθημερόν στο Νοσοκομείο Βόλου, από ισχυρές δυνάμεις οπλισμένων σωφρονιστικών υπαλλήλων και αστυνομίας απ' όλη τη .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση