Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καλυτερεύει η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που χθες βγήκε από τη ΜΕΘ
Καλυτερεύει η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που χθες βγήκε από τη ΜΕΘ

Καλυτερεύει η υγεία του Δημ. Κουφοντίνα που χθες βγήκε από τη ΜΕΘ

Βελτιώνεται καθημερινά η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα ο οποίος χθες το μεσημέρι βγήκε από τη και μεταφέρθηκε ξανά στην μονάδα του πρώτου ορόφου του , παραμένοντας φρουρούμενος υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ χθες στάθηκε μετά από καιρό όρθιος, κάνοντας λίγα βήματα.

Ο πολυισοβίτης εκτελεστής της 17 , που έκανε απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου, για να του χορηγηθεί άδεια που είχε απορρίψει ο εισαγγελέας, σταμάτησε την περασμένη Παρασκευή την απεργία, τη στιγμή που η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναίρεσε την του δικαστικού συμβουλίου Βόλου που “άναψε κόκκινο” στην άδεια του

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η του Δ. Κουφοντίνα ξεκίνησε σταδιακά από την Παρασκευή με τσάι, ενώ πλέον τρώει σούπες και πίνει υγρά και παράλληλα εξακολουθούν να του χορηγούνται ενδοφλέβια ηλεκτρολύτες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες ο πολυισοβίτης θα είναι σε θέση να δεχθεί και στερεά τροφή.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν τονίζουν ότι οι εργαστηριακές του έχουν βελτιωθεί, ενώ αργά χθες το μεσημέρι, σηκώθηκε από το κρεβάτι, με τη βοήθεια των γιατρών και έκανε τα πρώτα του δύο βήματα, με τη βοήθεια των γιατρών.

Το μέλος της 17 οέμβρη εξακολουθεί να φυλάσσεται νυχθημερόν στο , από ισχυρές δυνάμεις οπλισμένων σωφρονιστικών υπαλλήλων και αστυνομίας απ' όλη τη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση