Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πυρά στα κεντρικά του YouΤube στην Καλιφόρνια
Πυρά στα κεντρικά του YouΤube στην Καλιφόρνια

Πυρά στα κεντρικά του YouΤube στην Καλιφόρνια

 Πληροφορίες γι τρυματίες, νεκρή η δράστης

Συναγερμός έχει σημάνει στην μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία του στο Σαν Μπρούνο, νότια της των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, νεκρή είναι η γυναίκα η οποία φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στα κεντρικά.

«Η γυναίκα ύποπτη απεβίωσε επιτόπου, (υπάρχει) άγνωστος αριθμός θυμάτων», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, ενώ νωρίτερα από τον τηλεοπτικό σταθμό ABC7 News μεταδόθηκε ότι η ύποπτη ήταν λευκή και φόραγε κεφαλομάντηλο. Ο τηλεοπτικός σταθμός απέδωσε την περιγραφή σε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, την οποία ωστόσο δεν κατονόμασε.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν μάλιστα λόγο για πολλούς τραυματίες από , χωρίς να δώσουν κάποιον αριθμό ή λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.  Ειδικότερα, το ABC7 News μετέδωσε ότι πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά, σημειώνοντας ότι ανάμεσά τους ένας δέχτηκε στο στήθος.

Το Γενικό του Σαν Φρανσίσκο τόνισε ότι έχει μεταφερεθεί ένας άγνωστος αριθμός θυμάτων από το περιστατικό, όπως αναφέρει το – ΜΠΕ, ενώ η αστυνομία δεν έχει κάνει λόγο μέχρι στιγμής για τραυματίες.

Νωρίτερα αξιωματούχοι έκαναν  λόγο για περιστατικό με έναν πιθανό ένοπλο στις εγκαταστάσεις του YouΤube στο Σαν Μπρούνο της νότιας Καλιφόρνια, ενώ ένας εργαζόμενος της εταιρείας ανέφερε με ανάρτηση στο Τwitter ότι άκουσε πυροβολισμούς και είδε ανθρώπους να τρέχουν, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ασθενοφόρα βρίσκονται στο σημείο που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, ενώ οι αστυνομικές αρχές με ανάρτησή της στο Twitter προειδοποιούν τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή.

Η Google, στην οποία ανήκει το YouΤube ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη για «πιθανό περιστατικό πυροβολισμών», ενώ σημείωσε ότι συνεργάζεται με τις αρχές για να προσφέρει περαιτέρω πληροφορίες για το συμβάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 1.700 άτομα απασχολούνται στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση