Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό
Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

Κάλεσμα προς την εργατική τάξη να δυναμώσει και να φτάσει τον αγώνα μέχρι τέλους, ενάντια στο που διαλύει την , με συμμετοχή στο συλλαλητήριο μεθαύριο Παρασκευή 1 Απρίλη στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, απηύθυναν μέλη της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ σε σημερινή Τύπου που έδωσαν στο .

Ο του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου κάλεσε κάθε εργαζόμενο και συνδικαλιστή να προβληματιστεί και να αγωνιστεί προς την κατεύθυνση της ανατροπής του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, το οποίο διαλύει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταδικάζει τη νέα γενιά, τσακίζει νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους και δεν εξαιρεί κανέναν κλάδο. Όπως ανέφερε προβλέπει ελαστικές μορφές εργασίας με μισθό – ψίχουλα, συντάξεις – φιλοδώρημα 300 και 400 € και δουλειά ως τον τάφο.

Ο Κ. Στεργίου τόνισε ότι οι φέρνουν αποτελέσματα και κάλεσε τους εργαζόμενος να φτάσουν μέχρι τέλους, εκτιμώντας ότι χωρίς ατούς τα θα είχαν ψηφιστεί και θα ήταν χειρότερα.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να αγωνιστούν για να αποτρέψουν το νόμο – πακέτο που φέρνει η και περιέχει όλους τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους στην πιο επιθετική τους μορφή, οι οποίοι καταργούν την και όλες τις μειώσεις που έχουν τσακίσει το λαϊκό εισόδημα μαζί με νέες δυσβάσταχτες.

Ζητά να αποτραπεί το χάρισμα όλων των κλεμμένων και λεηλατημένων από τα “κουρέματα”, οι ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, την εισφοροδιαφυγή του κεφαλαίου, η δουλειά έως τα 67 χρόνια για μια σύνταξη – επίδομα φτώχειας για τη συντριπτική πλειοψηφία, η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για τις συντάξεις, με στόχο την απαλλαγή του κράτους και τον σφαγιασμό των κύριων και επικουρικών συντάξεων για τους νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους.

Τέλος, ζητά να ανατραπούν η κατάργηση του ΕΚΑΣ, του επιδόματος που παίρνουν οι φτωχοί , το νέο πετσόκομμα των αναπηρικών συντάξεων και των προνοιακών επιδομάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο αρχείο αιτήσεις για 4 Αιολικούς Σταθμούς στον ορεινό όγκο Ασπροποτάμου Τρικάλων και Πύλης… - https://t.co/Iu9OMUOjBj -

  • Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών Βόλου - https://t.co/HfS6KwzSBU -

  • Eπέστρεψε στον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” ο Αλέκος Βοσνιάδης - https://t.co/zFpbDfShSc -

"Αλιεύοντας" την είδηση