Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κάλεσμα στους πολίτες του Βόλου να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΣ
Κάλεσμα στους πολίτες του Βόλου να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΣ

Κάλεσμα στους πολίτες του Βόλου να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΣ

Εκδήλωση – παρουσίαση των περισσότερων υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο , πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 7 το βράδυ στο χώρο του Εργατικού Κέντρου της πόλης, με τον επικεφαλής του συνδυασμού Απ. Ριζόπουλο να απευθύνει κάλεσμα στα λαϊκά στρώματα του δήμου να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΣ, αναδεικνύοντας την στις επικείμενες δημοτικές .

Όπως ανέφερε σε του η εκδήλωση σηματοδοτεί μια πλατιά συμπόρευση ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων στα σωματεία, και στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Σημείωσε ότι αυτοί οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι η ΛΑΣ και το ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσε σκληρούς αγώνες για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Κάλεσε τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στη ΛΑΣ, αφού όπως είπε δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην το έθεσε ως θέμα στο Δ.Σ. του , έγιναν κινητοποιήσεις για τα λαϊκά ζητήματα, και εκτίμησε ότι ο το γνωρίζει καλά αυτό.

Ζήτησε από τους πολίτες να εκλέξουν στο συμβούλιο όσο το δυνατόν περισσότερους συμβούλους από την παράταξη, κάτι που όπως είπε θα δυναμώσει περισσότερο τον αγώνα του λαού.

Ακόμα να μην φοβηθεί να ανακηρύξει την ΛΑΣ δημοτική αρχή, μιας και υπάρχουν αντίστοιχα παραδείγματα σε άλλες περιοχές της χς, όπου βγήκαν δήμαρχοι κομμουνιστές (σε πέντε δήμους), οι οποίοι όπως ανέφερε υπερασπίστηκαν τα συμφέροντα των εργαζομένων καλύτερα από τον οποιονδήποτε.

“Να σκεφθούν ότι αυτό θα προκαλέσει πανικό και φόβο, σε αυτούς που έχουν την εξουσία, και εννοώ τους μεγαλοεπιχειρηματίες και το κεφάλαιο, που προσπαθούν και μέσω της τοπικής διοίκησης να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους” είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι η ΛΑΣ θα πάει κόντρα σε αυτά τα συμφέροντα, όπως και στο να μετατραπεί ο δήμος σε νέο φορομπηχτικό μηχανισμό.

Καταλήγοντας κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει τη ΛΑΣ σε όλες τις κάλπες.

Σημειώνεται πως παρουσιάστηκαν μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, τα ονόματα 109 συνολικά υποψηφίων για το Δήμο Βόλου, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος Νέας Ιωνίας Στέφανος Φούσκης, που θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό, και ο ζωγράφος Κώστας Κομνηνός.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση