Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καλά κρατεί ο χιονιάς στη Μαγνησία
Καλά κρατεί ο χιονιάς στη Μαγνησία

Καλά κρατεί ο χιονιάς στη Μαγνησία

 Ο χιονιάς καλά κρατεί μέχρι αυτή την ώρα  πλήττοντας τη Μαγνησία με το χιόνι σε  ορισμένες περιοχές να έχει μεγάλο όγκο ενώ με μεγάλη δυσκολία διατηρείται προσβάσιμο το κεντρικό και η εθνική   μέσα στο ομό.

Ισχυρότερο κύμα αναμένεται από τις έξι το απόγευμα και για τρεις ώρες στη δυτική Μαγνησία όπου πέφτει αυτή την ώρα  το μεγαλύτερο βάρος του αποχιονισμού.

Γενικότερα σε όλο το νομό επιχειρούν 40 μηχανήματα και όλοι καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ενώ για όσους επιχειρήσουν να οδηγήσουν απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το οδικό δίκτυο της Μαγνησίας.

Επίσης πολλές ήταν οι περιπτώσεις απεγκλωβισμού κτηνοτρόφων σε ποιμνιοστάσια που κλήθηκε να συμβάλλει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλμυρού στους δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου.

Η αντι Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη επισημαίνει ότι οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και θα πρέπει όλοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Στην πόλη του Βόλου χιονίζει από τις έξη το πρωί ακατάπαυστα και ανοιχτές είναι οι κεντρικές οδικές αρτηρίες ενώ περίπου 40 μηχανήματα επιχειρούν σε μια προσπάθεια να μην κλείσει κάποιος βασικός δρόμος.

Αλάτι μπορούν να προμηθεύονται οι πολίτες από το δημαρχείο του Βόλου και από τα κοινοτικά στις περιφερειακές ενότητες.

 

Αντιολισθητικές αλυσίδες στη Μαγνησία

Με νέο δελτίο καιρικών φαινομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, που αναρτήθηκε πριν λίγη ώρα στην ιστοσελίδα της, στο ομό Μαγνησίας αντιολισθητικές αλυσίδες   απαιτούνται σε όσα κινούνται στα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου:

Π.Α.Θ.Ε από το 259ο έως το 319ο χλμ.

Ε.Ο. Βόλου-Ζς (Άνω κλάδος) από 2 ο (Αηδονοφωλιές) έως 51ο χλμ.( Ζ).

Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω κλάδος), από 20ο (διασταύρωση Μηλέων) έως 55ο χλμ. (Τσαγκαράδα).

Επ. Ο. Βόλου – Φαρσάλων, από 13ο (οικισμός Χρυσής Ακτής Παναγιάς) έως 40ο χλμ. (όρια με Νομό Λάρισας).

Λοιπό Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο.

Σκόπελος: Σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού.

: Σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση