Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου στον Αγ. Λαυρέντιο
Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου στον Αγ. Λαυρέντιο

Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου στον Αγ. Λαυρέντιο

Για κακούργημα διώκεται ο 37χρονος που κατηγορείται πως τραυσε με μαχαίρι έξι εκατοστών στην κοιλιά έναν 62χρονο από συγχωριανό του στον οικισμό Βροχιά, κοντά στον Άγιο Λαυρέντιο.

Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική κακουργηματικού χαρακτήρα, και στη συνέχεια πέρασε την πόρτα του ανακριτή.

Ο 37χρονος ζήτησε για να προετοιμάσει την απολογία του, με το αίτημα του να γίνεται αποδεκτό, και θα απολογηθεί τελικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό έγινε χθες περίπου τις 10 το πρωί, καθώς οι δύο άνδρες λογομάχησαν αρχικά, όταν ο 62χρονος έλεγε ότι ο δρόμος που περνούσε μπροστά από την ιδιοκτησία του ήταν ιδιωτικός, ενώ ο 37χρονος υποστήριζε ότι ήταν ς.

Δεν άργησαν να «ανάψουν τα αίματα» και, κάποια στιγμή, ο νέος έβγαλε μαχαίρι και τραυσε στην κοιλιά τον 62χρονο.

Στο σημείο του επεισοδίου πήγε ασθενοφόρο του , που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε ελαφρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Για το ενημερώθηκε η Αστυνομία, και έτσι αστυ του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, συνέλα τον 37χρονο δράστη, που κρατήθηκε με εισαγγελική παραγγελία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση