Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου στον Αγ. Λαυρέντιο
Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου στον Αγ. Λαυρέντιο

Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 37χρονου στον Αγ. Λαυρέντιο

ια κακούργημα διώκεται ο 37χρονος που κατηγορείται πως τραυσε με μαχαίρι έξι εκατοστών στην κοιλιά έναν 62χρονο από συγχωριανό του στον οικισμό Βροχιά, κοντά στον Άγιο Λαυρέντιο.

Συγκεκριμένα σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη κακουργηματικού χαρακτήρα, και στη συνέχεια πέρασε την πόρτα του ανακριτή.

Ο 37χρονος ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την του, με το αίτημα του να γίνεται αποδεκτό, και θα απολογηθεί τελικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό έγινε χθες περίπου τις 10 το πρωί, καθώς οι δύο άνδρες λογομάχησαν αρχικά, όταν ο 62χρονος έλεγε ότι ο δρόμος που περνούσε μπροστά από την ιδιοκτησία του ήταν ιδιωτικός, ενώ ο 37χρονος υποστήριζε ότι ήταν δημόσιος.

Δεν άργησαν να «ανάψουν τα αίματα» και, κάποια στιγμή, ο νέος άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυσε στην κοιλιά τον 62χρονο.

Στο σημείο του επεισοδίου πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε ελαφρά τραυματισμένο στο Βόλου, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

ια το ενημερώθηκε η Αστυνομία, και έτσι αστυνομικοί του οτίου Πηλίου, συνέλαβαν τον 37χρονο δράστη, που κρατήθηκε με εισαγγελική παραγγελία.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση