Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη

Στα «λευκά» έχει ντυθεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας ελέω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα». Από τη Μακεδονία μέχρι τον Βόλο και από τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια μέχρι και την Πελοπόννησο και την Κρήτη οι αρχές είναι σε επιφυλακή λόγω του χιονιά, ενώ μέχρι στιγμής δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Xωρίς προβλήματα σε Μακεδονία και Χαλκιδική

Στα λευκά έχουν ντυθεί πολλές περιοχές στη δυτική Μακεδονία, σε ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης, ακόμη και παραθαλάσσια τμήματα της Χαλκιδικής, χωρίς να έχουν προκληθεί προβλήματα.

Στις 09:15 θα χτυπήσει το κουδούνι αύριο στα σχολεία του δήμου Καστοριάς, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον δήμο Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα.

«Τα χιόνια έφτασαν μέχρι το Νέο Μαρμαρά και τη Νικήτη, ωστόσο κανένα πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε, άλλωστε είχαμε σε ετοιμότητα μηχανήματα», ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη-1

Χιόνια έπεσαν σε Πευκοχώρι, Παλιούρι, Φούρκα, Κασσάνδρα και Σίβηρη. Το φαινόμενο «φαίνεται τώρα να είναι σε ύφεση», σημείωσε και η δήμαρχος Κασσ Αναστασία Χαλκιά. Χιονισμένη είναι και η ορεινή Χαλκιδική.

Εκχιονιστικά και αλατιέρες επιχειρούν όπου χρειάζεται, ενώ είναι σε επιφυλακή συνολικά 100 μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη για τα οχήματα που κινούνται από το 91ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας – Κοζάνης μέσω Καστανιάς στην Ημαθία, στο οδικό δίκτυο προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3/5 Πηγάδια, στην Πέλλα από το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – χιονοδρομικό κέντρο Βόρας.

Στο νομό Χαλκιδικής, αλυσίδες χρειάζονται από το 77ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (Παλαιοχώρι – Στάγειρα) από το 54ο έως το 70ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (Παλαιόκαστρο – Ταξιάρχης), στις επαρχιακές οδούς Παλαιοχωρίου – Αγίου Νικολάου, Νεοχωρίου – Βαρβάρας – Ολυμπιάδος, όπως στα δημοτικά διαμερίσματα Ταξιάρχη και Βάβδου.

«Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει σχετική ύφεση, είμαστε ωστόσο σε αυξημένη ετοιμότητα, καθώς έχουμε ενημερωθεί από τον περιφερειακό μετεωρολογικό σταθμό ότι έως το βράδυ θα υπάρχουν φαινόμενα κατά διαστήματα, τοπικά, πιθανότατα ασθενή», σημείωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Να σημειωθεί ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στον οδικό άξονα του Αυτοδρομου ΠΑΘΕ, από τα διόδια Μαλγάρων έως τον κόμβο Κλειδίου. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εξαιρούνται όσα από τα οχήματα έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λάρισας.

Πολλά τα χιόνια στην Εύβοια

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο εθνικό δίκτυο, όπως επίσης και στο οδικό δίκτυο της Εύβοιας, την Βοιωτίας, της Φωκίδας και της Φθιώτιδας.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες χιονίζει στην Κεντρική Εύβοια, ειδικά στην περιοχή της Δίρφυος.

«Είμαστε σε πλήρη διάταξη άνθρωποι και μηχανές και προς το παρόν δεν αντιμετωπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα», δηλώνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης. Ο ίδιος πάντως βλέπει τα καιρικά φαινόμενα να εντείνονται τις τελευταίες ώρες και, όπως υπογραμμίζει, «όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό»

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην Εύβοια η κυκλοφορία γίνεται με αλυσίδες:

 • Στη Νέα Εθνική Οδό Χαλκίδας-Αιδηψού από 16η χ/θ έως 44η χ/θ
 • Σε όλο το οδικό δίκτυο περιοχής αρμοδιότητας Αστυνομικού Τμήματος Κύμης

Στα «λευκά» ο Βόλος και το Πήλιο, χιονοπτώσεις και στις Σποράδες

Νέο μήνυμα ενημέρωσης από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι του Βόλου και της ς στις 13.15 για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην περιοχή, ενώ ο πληθυσμός καλείται να περιορίσει δραστικά τις μετακινήσεις του και να ακολουθεί τις οδηγίες των Αρχών.

Η χιονόπτωση στην πόλη του Βόλου, την ευρύτερη περιοχή του, σε όλο τον ορεινό όγκο του Πηλίου, στην Οθρυ, αλλά και στις Σποράδες συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Δεκάδες εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες βρίσκονται στους δρόμους για να διατηρήσουν το οδόστρωμα καθαρό.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας , έκανε επιθεώρηση και συντονισμό στο δεύτερο συντονιστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας που έχει στηθεί στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού του Βόλου, όπου δεκάδες υδροφόρες και φορτηγά φορτώνουν θαλασσινό νερό για να ρίξουν στο οδικό δίκτυο της πόλης, προκειμένου να μην αποκλειστεί από το χιόνι που συνεχίζεται να πέφτει από το πρωί.

Η αντιπεριφερειάρχης ς, Δωροθέα Κολυνδρίνη, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «η χιονόπτωση είναι εξαιρετικά σφοδρή σε όλη τη Μαγνησία και από τις 10 το πρωί άρχισε να πέφτει πυκνό χιόνι και στον Αλμυρό, τις Μικροθήβες και στην Ανάβρα στην Οθρυ. Εχουμε ήδη στους δρόμους της Μαγνησίας 72 εκχιονιστικά μηχανήματα και 1.650 τόνους αλατιού σε διάφορα σημεία για να λιώνουμε τον πάγο. Από τον Περιφερειακό του Βόλου και πάνω έχουν ασπρίσει τα πάντα».

Στο Πήλιο η χιονόπτωση εντάθηκε από τις 7 το πρωί, όπου πνέουν και σφοδροί άνεμοι. Στα Χάνια το χιόνι έχει φθάσει τα 10 εκατοστά και το θερμόμετρο δείχνει -9 βαθμούς. Η Αστυνομία απαγορεύει την κίνηση των οχημάτων χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες από τα προάστια του Βόλου και προς την Πορταριά και τα Χάνια.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη-2

Το πυκνό χιόνι που πέφτει ακόμη και στην παραλία του Βόλου έχει περιορίσει την ορατότητα και η κίνηση είναι ελάχιστη. Η θερμοκρασία στο κέντρο του Βόλου είναι μόλις στους 2 βαθμούς και πνέουν έντονοι άνεμοι στην περιοχή.

Παράλληλα, απαγορεύθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου να αποπλεύσουν από το λιμάνι τα πλοία προς τις Σποράδες, εξαιτίας των δυνατών ανέμων που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον Παγασητικό και φθάνουν τα 8 μποφόρ. Τα νησιά παραμένουν αποκλεισμένα από τη χερσαία Μαγνησία και από το μεσημέρι αναμένονται σφοδρές χιονοπτώσεις.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη-3
Πηγή φωτογραφίας: Γιάννης Κονταράτος

Τέλος, ο Βόλου ανακοίνωσε ότι όσοι πολίτες αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας και της σφοδρής χιονόπτωσης μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Δημάρχου και στα τηλέφωνα 2421350173 και 174 προκειμένου να εξυπηρετηθούν, ενώ ζητήθηκε από τους κατοίκους να μη μετακινούνται άσκοπα και χωρίς σοβαρό λόγο.

Φθιώτιδα, Βοιωτία, Φωκίδα, Ευρυτανία

Στα ορεινά χωριά της Δυτ. Φθιώτιδας, η χιονόπτωση είναι πολύ έντονη και τα εκχιονιστικά μηχανήματα κρατούν ανοιχτό το δρόμο από τη Λαμία στο Καρπενήσι.

Όπως υπογραμμίζει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Σανίδας, «την τελευταία ώρα αρχίζουν και εντείνονται τα φαινόμενα στην περιοχή της Λοκρίδας και ιδιαίτερα στην περιοχή του Μαρτίνου χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν προβλήματα στο Εθνικό οδικό δίκτυο».

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη-4

Στη Βοιωτία δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Εθνικό Οδικό δίκτυο, καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων. «Όλα είναι υπό έλεγχο, καθώς επιχειρούν μηχανήματα σε όλα τα σημεία που κρίνεται απαραίτητο», δηλώνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η Αντιπεριφερειάρχης της Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά.

Στην Βοιωτία με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία:

 • Στην Επαρχιακή Οδό Αράχωβας-Επταλόφου από 12η χ/θ έως Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
 • Στην Επαρχιακή Οδό Αναλήψεως-Ελικώνα-Κυριακίου
 • Στην Επαρχιακή Οδό Κυριακίου-Αγ.'Αννας
 • Στην Επαρχιακή Οδό Αγίας Τριάδας-Αγίας Άννας

Το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού έχει κλείσει και προς εκείνη την κατεύθυνση επιχειρούν συνολικά 15 μηχανήματα. Προς την πλευρά του Παρνασσού και των Βαρδουσίων εντείνονται οι χιονοπτώσεις στην Φωκίδα.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Δελμούζο, «από νωρίς τα ξημερώματα κρατάμε τους δρόμους ανοιχτούς ρίχνοντας αλάτι και δεν παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα. Όμως ο χιονιάς είναι μπροστά μας».

«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες χιονοπτώσεις σε ολόκληρη την Ευρυτανία, καθώς ο καιρός είναι περισσότερο ανατολικός», υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τάσιος που σημειώνει ότι «ακόμα και η πρόσβαση στο χιονοδρομικό του Καρπενησίου γίνεται χωρίς αλυσίδες».

Στην Ευρυτανία, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αλυσίδων λόγω παγετού στα ακόλουθα σημεία:

 • Στην Εθνική Οδό Καρπενησίου-Αγρινίου, από 7η έως 15η χ/θ, θέση «Μπαγασάκι»
 • Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Φουρνά, από 12η έως 22η χ/θ, θέση «Βράχος»
 • Στην Επαρχιακή Οδό Φουρνά-Καρδίτσας, από 50η έως 60η χ/θ, θέση «Ζαχαράκη»
 • Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Κρίκελλου-Δομνίστας, από 12η έως 25η χ/θ
 • Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Χιονοδρομικό Κέντρο, από 3η έως 15η χ/θ
 • Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Προυσού-Αγρινίου, από 30η έως 45η χ/θ, θέση «Αραποκέφαλα»
 • Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Στενώματος, από 2η έως 17η χ/θ
 • Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου-Φιδάκια, από 7η έως 25η χ/θ,

Προβλήματα σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονοπτώσεων και κατολισθήσεων, έχουν προκληθεί σε σημεία, κυρίως του ορεινού οδικού δικτύου, των περιφερειακών ενοτήτων της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Στην Αχαΐα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί, λόγω χιονιού, η κυκλοφορία από την κοινότητα Περιστέρα του δήμου Αιγιαλείας, έως το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Στην προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων, με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το οδικό δίκτυο της περιοχής των Καλαβρύτων, στην επαρχιακή οδό Πούντα – Καλαβρύτων, από το ύψος του 8ου χιλιομέτρου και άνω, καθώς και στην επαρχιακή οδό Αιγίου – Καλαβρύτων, μέσω Πτέρης, από το 9ο χιλιόμετρο και άνω, προχώρησε η Αστυνομία λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Επίσης, απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στο παραπάνω οδικό δίκτυο των οχημάτων και των λεωφορείων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη-5

Επίσης, είναι απαραίτητη η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω χιονόπτωσης, στα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου:

 • Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Διακοπτού μέσω Μεγάλου Σπηλαίου
 • Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Πατρών μέσω Χαλανδρίτσας
 • Στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων στο ύψος της χιλιομετρικής θέσης 8,200
 • Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Αιγίου μέσω Πτέρης
 • Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Κλειτορίας μέσω Λουσών
 • Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – Κλειτορίας μέσω Πριόλιθου
 • Στην επαρχιακή οδό Ελαιώνα – Καλαβρύτων μέσω Μαμουσιάς, Δουμενών, και Ζαχλωρούς
 • Στην επαρχιακή οδό Καλαβρύτων – χιονοδρομικού κέντρου, από το 8ο έως το 15ο χιλιόμετρο

Ακόμη, με δυσχέρεια διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο 14ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αιγίου – Παρασκευής, λόγω κατολίσθησης χωμάτων.

Τέλος, κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, τα σχολεία του δήμου Καλαβρύτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, είναι υποχρεωτικός εφοδιασμός των οχημάτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, τα οποία κινούνται ή θα κινηθούν στο τμήμα της επαρχιακής οδού Καλλιθέας – Προυσού, στην Αιτωλοακαρνανία, από το 14ο έως το 18ο χιλιόμετρο.

Ακόμη, στην ίδια επαρχιακή οδό, έχει διακοπεί, λόγω κατολίσθησης, η κυκλοφορία στο ύψος του 7ου χιλιομέτρου και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Πού είναι κλειστοί οι δρόμοι στην Πελοπόννησο

Εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα αντιολισθητικά μέσα οφείλουν να είναι, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομίας, οι οδηγοί όλων των οχημάτων που κινούνται ή πρόκειται να κινηθούν στον αυτοδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας και συγκεκριμένα από το 85,2ο έως το 242,8ο χιλιόμετρο και από τον κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτης έως το 45,53ο χιλιόμετρο.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: «Σαρώνει» ο χιονιάς από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη-6

Επίσης, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου της περιφέρειας Πελοποννήσου:

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

– Στην εθνική οδό Ξυλοκάστρου – Τρικάλων από το 17,9ο έως το 35ο χιλιόμετρο

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

– Στην εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης από το 28ο έως το 40ο χιλιόμετρο

Επίσης, στην Λακωνία, έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία, λόγω καθίζησης, στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σκάλας – Γερακίου.

Υποχρεωτικές οι αλυσίδες σε ορεινές περιοχές της Κρήτης

Υποχρεωτικός για τα οχήματα όλων των κατηγοριών που κινούνται σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Κρήτης, είναι ο εφοδιασμός τους με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Η απόφαση ισχύει από τις 6 το απόγευμα και αφορά τα έξης σημεία του οδικού δικτύου:

 • Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου σε όλο το οδικό δίκτυο.
 • Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης:
  • Σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Ανωγείων. Στην Επαρχιακή οδό , από την τοπική κοινότητα Σπηλίου εως την τοπική κοινότητα Γερακάρι.
  • Στην επαρχιακή οδό από την τοπική κοινότητα Μυριοκέφαλα εως διασταύρωση με Βιλανδρέδο.
 • Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων υποχρέωση εφοδιασμού μεαντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα θα ισχύσει από την 15:00 ώρα σήμερα (05.02.) και αφορά τους ιδιοκτήτες οχημάτων όλων των κατηγοριών που σκοπεύουν να κινηθούν στο παρακάτω οδικό δίκτυο:
  • Επαρχιακή οδός Χανιά-Φουρνέ-Ομαλός (Από την τοπική κοινότητα Φουρνέ έως Ομαλό.
  • Επαρχιακή οδός Χανιά-Μεσκλά-Θέρισο (Από την τοπική κοινότητα Φουρνέ έως Θέρισο).
  • Επαρχιακή οδό Χανιά-Περιβόλια-Θέρισο (Από την τοπική κοινότητα Περιβολίων έως Θέρισο).
  • Επαρχιακή οδό Χανιά-Νεροκούρου-Θέρισο (Από την τοπική κοινότητα Δρακώνας-Θέρισο).
  • Επαρχιακή οδό Βρύσες-Ασκύφου-Χώρας Σφακίων (Από Κράπη έως Σφακιά). Το τοπικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο από Παλαιά Ρούματα έως Επαναχώρι του Δήμου Καντάνου Σελίνου.

Τέλος, ο Ανωγείων ενημερώνει ότι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες και ο παιδικός σταθμός θα παραμείνουν κλειστά λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Επίσης, θα παραμείνουν κλειστές οι δομές του ΚΗΦΗ και ΚΔΑΠ. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου θα φροντίσουν για την επιμέλεια των ηλικιωμένων. Ανάλογα την πορεία της κακοκαιρίας θα υπάρξει ανακοίνωση για τις επόμενες ημέρες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Dark Mode

  "Αλιεύοντας" την είδηση