Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πού θα χιονίσει σήμερα Τετάρτη
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πού θα χιονίσει σήμερα Τετάρτη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πού θα χιονίσει σήμερα Τετάρτη

Επικαιροποιήθηκε, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την Παρασκευή (3/2).

Πιο αναλυτικά:

ια σήμερα Τετάρτη (8/2)

Θα συνεχιστούν οι ή το χιονόνερο στα ανατολικά και τα νότια. Στην ανατολική , την κεντρική και τη βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη προβλέπεται κατά τόπους ένταση των φαινομένων μέχρι και τις απογευματινές ώρες.

Ειδικά για την Αττική, προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.

ια αύριο Πέμπτη (9/2)

Οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά. Ειδικότερα, στην ανατολική Μαγνησία, την κεντρική και τη βόρεια Εύβοια, τη Φθιώτιδα και τη προβλέπεται κατά τόπους τα φαινόμενα να είναι έντονα μέχρι τις μεσημβρινές ώρες.

Επιπροσθέτως, ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά ημι-, ο οποίος στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ολικός (καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αρνητικές θερμοκρασίες).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα υπάρχουν στην ανάλυση της καιρικής κατάστασης, καθώς επίσης στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού στην ιστοσελίδα της .

"Αλιεύοντας" την είδηση