Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κακοκαιρία Ελπίδα: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Αθηνών – Κορίνθου
Κακοκαιρία Ελπίδα: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Αθηνών – Κορίνθου

Κακοκαιρία Ελπίδα: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Αθηνών – Κορίνθου

Δικόπηκε, πριν πό λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από τα διόδια της ς έως τα διόδια Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τον κόμβο Οινοφύτων και στα δύο ρεύματα.

Tην απαγόρευση  των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς , λόγω της κακοκαιρίας, ανακοίνωσε η διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει από τα διόδια των Μαλγάρων έως τον κόμβο Κλειδίου, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων.

Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές εξαιρούνται:

-τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κλπ.)

-τα οχήματα οδικής βοήθειας

-τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι

-τα οχήματα που κατευθύνονται από Κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό (Βέροια, Κοζάνη κλπ)

-τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλης της Λαμίας.

Διακοπή της στην Αθηνών – Λαμίας, στα όρια της ς

Διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς , από το ύψος της χ/θ 58,520 (όρια νομού ς) μέχρι τον Α/Κ της λεωφόρου Αθηνών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κίνηση στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από την διασταύρωση Δαφνίου μέχρι τον κόμβο Διυλιστηρίων, γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ στο συγκεκριμένο τμήμα δεν επιτρέπεται η κίνηση των βαρέων οχημάτων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση