Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κακοκαιρία Ελπίδα: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Αθηνών – Κορίνθου
Κακοκαιρία Ελπίδα: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Αθηνών – Κορίνθου

Κακοκαιρία Ελπίδα: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Αθηνών – Κορίνθου

Διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από τα διόδια της Ελευσίνας έως τα διόδια Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-ς, από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως τον κόμβο Οινοφύτων και στα δύο ρεύματα.

Tην απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ρεύμα προς , λόγω της ς, ανακοίνωσε η διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει από τα διόδια των Μαλγάρων έως τον κόμβο Κλειδίου, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων.

Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται:

-τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κλπ.)

-τα οχήματα οδικής ς

-τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι

-τα οχήματα που κατευθύνονται από Κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό (, κλπ)

-τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλης της ς.

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθηνών – Λαμίας, στα όρια της ς

Διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς , από το ύψος της χ/θ 58,520 (όρια νομού ς) μέχρι τον Α/Κ της λεωφόρου Αθηνών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κίνηση στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από την διασταύρωση Δαφνίου μέχρι τον κόμβο Διυλιστηρίων, γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ στο συγκεκριμένο τμήμα δεν επιτρέπεται η κίνηση των βαρέων οχημάτων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση