Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Κακόγουστη φάρσα για βόμβα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας
Κακόγουστη φάρσα για βόμβα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Κακόγουστη φάρσα για βόμβα σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Κακόγουστη φάρσα για βόμβα σε λεωφορείο του Υπεραστικού έκαναν άγνωστοι με απειλητικό τηλεφώνημα.

Η Διοίκηση του Υπεραστικού Μαγνησίας, μετά την αίσια έκβαση που είχε η υπόθεση του απειλητικού τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας σε λεωφορείο που εκτελούσε προς Θεσσαλονίκη, ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας και τους συνεργάτες του οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο εξιχνίασαν το περιστατικό που ευτυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν μία κακόγουστη πλάκα.

Η κινητοποίηση της Ασφάλειας,  σε συνεργασία με τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση της εταιρείας ήταν αμεσότατη, ακινητοποιώντας το λεωφορείο και απομακρύνοντας τους επιβάτες μέχρι το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ερευνήσει εξονυχιστικά το λεωφορείο και τις αποσκευές των επιβατών και να διαπιστώσουν ότι επρόκειτο απλώς για μία φάρσα που εξουθένωσε ψυχολογικά επιβάτες και οδηγό για περίπου μία ώρα.

Ακολούθησε οργανωμένη έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Βόλου και σύντομα βρέθηκαν οι νεαροί φαρσέρ που προκάλεσαν όλη αυτή την αναστάτωση.

Τέλος, η εταιρεία θέλει να διαβεβαιώσει το επιβατικό της κοινό ότι καθημερινά καταβάλλει  κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια με την εκπαίδευση του προσωπικού   και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την ασφαλή μετακίνηση με τα λεωφορεία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση