Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καυστική ανακοίνωση Μπέου κατά των Αθλητικών Δικαστών

Καυστική ανακοίνωση Μπέου κατά των Αθλητικών Δικαστών

«Ξέσπσε» ο Δήμρχος Βόλου, με αφορμή την απόφαση της Αθλητικής Δικαιοσύνης, σχετικά με το ύποπτο παιχνίδι Ολυμπιακός Π. – .

Μετά την απόφαση – σκάνδαλο και την απαλλαγή των ιθυνόντων της ΠΑΕ Βέροια από τις κατηγορίες, ελέω αμφιβολιών, ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε μία δήλωση – διαμαρτυρία, έναντι της ελληνικής δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου πριν τέσσερα χρόνια και την άνιση μεταχείριση των δύο υποθέσεων, καταγγέλει τη διαφθορά που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι εκφράζει την ελπίδα ότι εκείνος θα κριθεί από αδέκαστους και αμερόληπτους φορείς δικαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Χαιρετίζω την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης που κρίνοντας την υπόθεση της ΠΑΕ Βέροιας και των παραγόντων της, που κατηγορούνται για στημένο αγώνα, τους απήλλαξε λόγω αμφιβολιών, αν και ήδη ο Ανακριτής έχει λάβει περιοριστικά εναντίον τους, με βάση ένορκες ποδοσφαιριστών και προπονητών!
Ωστόσο έχουν υποχρέωση να εξηγήσουν σε όλους τους και ιδιαίτερα στους του Βόλου για το τι μεσολάβησε και για μια αντίστοιχη υπόθεση, το 2011 επεβλήθησαν από τα ίδια όργανα, τις ίδιες επιτροπές, εξοντωτικές ποινές στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο, χωρίς κανένα στοιχείο, ούτε καν επαρκείς ενδείξεις για πιθανή τέλεση του αδικήματος.
Η μεροληπτική αυτή μεταχείριση που προκύπτει, πια, από αδιάψευστα στοιχεία δείχνει και το μέγεθος της διαφθοράς και της σαπίλας που επικρατεί στο χώρο και καθιστά αδήριτη ανάγκη την άμεση και ριζική κάθαρση, με την απομάκρυνση των «εργαλείων» αυτών του συστήματος. Κάθε μέρα που περνά και όλοι αυτοί παραμένουν ανέγγιχτοι στις θέσεις τους είναι ακόμη ένα βαρύ πλήγμα στο βαριά άρρωστο ελληνικό ποδόσφαιρο και επιταχύνει τη σήψη και την τραγική του κατάληξη. Δυστυχώς….
Υ.. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι η δική μου περίπτωση, από τις πιο ατυχείς στιγμές στην ιστορία της ελληνικής Δικαιοσύνης, να είναι η τελευταία και να κριθώ από άξιους, αδέκαστους και έντιμους , που θα συντελέσουν ώστε να αποδειχτεί η αθωότητά μου και τα όσα σε βάρος μου διαπράχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση