Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / Καυστική ανακοίνωση Μπέου κατά των Αθλητικών Δικαστών

Καυστική ανακοίνωση Μπέου κατά των Αθλητικών Δικαστών

«Ξέσπασε» ο Δήμαρχος , με αφορμή την απόφαση της Αθλητικής Δικαιοσύνης, σχετικά με το ύποπτο παιχνίδι Ολυμπιακός Π. – Βέροια.

Μετά την απόφαση – σκάνδαλο και την απαλλαγή των ιθυνόντων της Βέροια από τις κατηγορίες, ελέω αμφιβολιών, ο Αχιλλέας προχώρησε σε μία δήλωση – διαμαρτυρία, έναντι της ελληνικής δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην τιμωρία του Ολυμπιακού πριν τέσσερα χρόνια και την άνιση μεταχείριση των δύο υποθέσεων, καταγγέλει τη που κυριαρχεί στο κι εκφράζει την ελπίδα ότι εκείνος θα κριθεί από αδέκαστους και αμερόληπτους φορείς δικαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Χαιρετίζω την απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης που κρίνοντας την υπόθεση της Βέροιας και των παραγόντων της, που κατηγορούνται για στημένο αγώνα, τους απήλλαξε λόγω αμφιβολιών, αν και ήδη ο Ανακριτής έχει λάβει περιοριστικά εναντίον τους, με βάση ένορκες καταθέσεις ποδοσφαιριστών και προπονητών!
Ωστόσο έχουν υποχρέωση να εξηγήσουν σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα στους πολίτες του Βόλου για το τι μεσολάβησε και για μια αντίστοιχη υπόθεση, το 2011 επεβλήθησαν από τα ίδια όργανα, τις ίδιες επιτροπές, εξοντωτικές ποινές στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο, χωρίς κανένα στοιχείο, ούτε καν επαρκείς ενδείξεις για πιθανή τέλεση του αδικήματος.
Η μεροληπτική αυτή μεταχείριση που προκύπτει, πια, από αδιάψευστα στοιχεία δείχνει και το μέγεθος της διαφθοράς και της σαπίλας που επικρατεί στο χώρο και καθιστά αδήριτη ανάγκη την άμεση και ριζική κάθαρση, με την απομάκρυνση των «εργαλείων» αυτών του συστήματος. Κάθε μέρα που περνά και όλοι αυτοί παραμένουν ανέγγιχτοι στις θέσεις τους είναι ακόμη ένα βαρύ πλήγμα στο βαριά άρρωστο και επιταχύνει τη σήψη και την τραγική του κατάληξη. Δυστυχώς….
Υ.. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι η δική μου περίπτωση, από τις πιο ατυχείς στιγμές στην ιστορία της ελληνικής Δικαιοσύνης, να είναι η τελευταία και να κριθώ από άξιους, αδέκαστους και έντιμους δικαστές, που θα συντελέσουν ώστε να αποδειχτεί η αθωότητά μου και τα όσα σε βάρος μου διαπράχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση