Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κ. Βελόπουλος: Σε πανικό Κυρ. Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία
Κ. Βελόπουλος: Σε πανικό Κυρ. Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία

Κ. Βελόπουλος: Σε πανικό Κυρ. Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία

“Πυρά” κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της έας Δημοκρατίας αναφέροντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει ηθική, εξαπέλυσε σήμερα από το Βόλο ο επικεφαλής της “Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος, που παράλληλα χαρακτήρισε ως αποτυχημένους πολιτικούς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Βελόπουλος, συνοδευόμενους από τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος του συναντήθηκε με κόσμο που τον περίμενε σε καφέ στην παραλία.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “Το πρόταγμα για μας, είναι να καταλάβει το πολιτικό σύστημα ότι, χωρίς παρ και πραγματική ανάπτυξη, δεν μπορεί να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Έχουμε πλήρες πρόγραμμα που ο Μητσοτάκης το κλέβει από το περιεχόμενο μέχρι τα συνθήματά του. Εμείς έχουμε 290 και πλέον σελίδες πρόγραμμα, που κάθε 3-4 μήνες το ανανεώνουμε για να είμαστε επίκαιροι Το κόμμα της ΝΔ θα είναι αυτοδύναμο γιατί ο κόσμος θα ψηφίσει αντισύριζα. Δεν είναι επιλογή ς είναι συναισθηματική. Εμείς θέλουμε ψήφο πραγματική ψήφο του Έλληνα”.

Μιλώντας για τις και τα ποσοστά της “Ελληνικής Λύσης”, ανέφερε ότι “βλέπετε τι ποσοστά μας δίνανε και τι πήραμε. Δεν σχολιάζω . Ο πανικός της ΝΔ έχει καταντήσει αηδία γιατί επιχειρεί με βρώμικο τρόπο να ενοχοποιήσει ένα κόμμα που λέγεται “Ελληνική Λύση” να του προσδώσει περίεργα ακροδεξιά ή ναζιστικά χαρακτηριστικά” είπε ο κ. Βελόπουλος.

Συνεχίζοντας επιτέθηκε προσωπικά κατά του Κ. Μητσοτάκη που τοποθέτησε επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας “τον γιο του συνεργάτη του Γκέμπελς τον κ. Πικραμμένο που ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη για τα εγκλήματα που έκανε ο πατέρας του στην Ελλάδα την εποχή που οι ναζί έσφαζαν Έλληνες”.

Χαρακτήρισε ελλιποβαρές το επιχείρημα της ΝΔ, ενώ πρόσθεσε ότι “τον κ. Καραμανλή που τον έβγαλε από την πολιτική ναφθαλίνη, τον στέλνει στη Β΄Ελλάδα για να μπορέσει να “χτυπήσει” τον πυρήνα της Ελληνικής Λύσης γιατί από εκεί ξεκινήσαμε. Είμαστε κόμμα της επαρχίας και χαιρόμαστε Δίνουμε μάχες στη Μακεδονία είμαστε κόμμα από τη Μακεδονία και στέλνει τώρα τον κ. Καραμανλή για να κόψει την δική μας δυναμική. Να πω στον κ. Καραμανλή ότι καλά καθόνταν εκεί που καθόνταν 10 χρόνια στην Αθήνα”.

Αναφορικά με τις συν, ο κ. Βελόπουλος υπογράμμισε “Πρόκριμα για μας είναι η ηθική. Ο κ. Μητσοτάκης δεν το έχει αυτό και φαίνεται κι από τις επιλογές της η ΝΔ που ήταν φοβικές και χωρίς ηθική. Περίμενε να ανακοινώσουμε εμείς ψηφοδέλτια μήπως πάρουμε τα στελέχη του. Δεν πήραμε από τους παλιούς πολιτικούς, γιατί δε θέλουμε από το παλιό πολιτικό σύστημα να πάρουμε κανέναν. Θέλουμε νέα πρόσωπα χωρίς εμπλοκές με σκάνδαλα”.

Ο κ. Βελόπουλος συνέχισε επισημαίνοντας ότι “Έχασα συγγενή το 1942 από τους ναζί Γιαννιτσιώτη. Σκοπός μου να εξαφανίσω τους ναζί από την Ελλάδα. Είμαστε πολυσυλλεκτικό κόμμα παίρνουμε από παντού και μας χαροποιεί. Το σύνθημά μας είναι α ενώσουμε τους Έλληνες και την Ελλάδα. Συν για να πάρουμε καρέκλες δε θα το κάνουμε γιατί αν ήθελα καρέκλες θα έμενα στην ΝΔ. Δε θέλω να πάρω Υπουργείο. Η Ελληνική λύση ήρθε για να μείνει και καμία συνεργασία με κανέναν από τους αποτυχημένους πολιτικούς που ηγούνται την χώρα, αναφέρομαι στον κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα”.

Για την τουρκική στάση, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, τόνισε “Πρέπει να ενεργοποιήσουμε το ενιαίο αμυντικό δόγμα. Πρέπει να ενώσουμε το τόξο Ελλάδος και Κύπρου κάτω από την “ομπρέλα” των ελληνικών αεροσκαφών και πολεμικού ναυτικού Οι καιροί είναι δύσκολοι και πηγαίνουμε σε δύσκολη φάση που η Ελλάδα έχει ηγεσία κατευνασμού οπισθοχωρήσεων. Μετά το Μακεδονικό που το έλυσαν ανθελληνικά είναι έτοιμοι να συρθούν στο τραπέζι και να δώσουν κάτι που δεν τους ανήκει, το και πετρέλαιο που εγώ φώναζα το 2008 -2009 και με κορόιδευαν στη ΝΔ. Σήμερα μας πηγαίνουν σε μια συνεκμετάλλευση που δεν είναι λύση. Είναι δικά μας τα κοιτάσματα και να μαστε έτοιμοι για πόλεμο. Αν η Τουρκία θέλει πόλεμο θα τον έχει, γιατί οι Έλληνες ενωμένοι δεν φοβηθήκαμε ποτέ”.

Τέλος επιτέθηκε κατά των τηλεοπτικών σταθμών της Αθήνας, που όπως είπε SKAI, STAR, OPEN τους πολεμούν, “αλλά είμαστε μαθημένοι μαχητές. Δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. θα συνεχίσουμε θα πορευτούμε και η νίκη είναι δεδομένη θα γίνουμε όπως ο Αλέξανδρος που ένωσε τους Έλληνες και τους πήγε στην με τα πόδια. Θα παλέψουμε γι αυτό”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση