Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Κ. Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει ενώνοντας τους Έλληνες
Κ. Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει ενώνοντας τους Έλληνες

Κ. Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει ενώνοντας τους Έλληνες

Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να απαλλάξει τον τόπο από τη σημερινή ανίκανη και επικίνδυνη Κυβέρνηση, υπογράμμισε ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας χθες, Παρασκευή 11 Μαρτίου, στη Λαμία.

«Η Νέα Δημοκρατία», υπογράμμισε, «είναι έτοιμη να δώσει τον τελικό αγώνα για να απαλλάξει τη χώρα από την πιο ανίκανη, την πιο ιδεοληπτική, την πιο λαϊκίστικη, την πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση, που γνώρισε η Ελλάδα από την απελευθέρωση και μετά». Και πρόσθεσε: «Κάθε μέρα που περνά, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η Κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

Αναφερόμενος στις πρακτικές που ακολουθεί ο κ. Τσίπρας, τόνισε:

«Ο Τσίπρας είπε τα περισσότερα ψέματα που έχουν ειπωθεί ποτέ από πρωθυπουργό.

•Υποσχέθηκε τέλος στη λιτότητα και τη χειροτερεύει δραματικά.

•Τέλος στα μνημόνια και έφερε το τρίτο και χειρότερο.

•Μείωση της φορολογίας και την αυξάνει στον απόλυτο βαθμό.

•Χτύπημα της διαπλοκής και την παράγει σε πολλαπλάσιο βαθμό.

•Στήριξη της μεσαίας τάξης και τη δολοφονεί οικονομικά.

•Ανέβαινε στα τρακτέρ των αγροτών μοιράζοντας ψεύτικες υποσχέσεις για να έρθει μετά να πάρει εξοντωτικά μέτρα εις βάρος τους.

•Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός, που διχάζει τους Έλληνες με ψεύτικα και τεχνητά διλήμματα, που μοιράζει απλόχερα μόνο τα ψέματά του.

•Τον τελευταίο καιρό, παριστάνει τον αγωνιστή ενάντια στη διαφθορά και τη διαπλοκή. Είναι το φθηνό καταφύγιό του από την τραγική αποτυχία του στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων της χώρας».

Σε ό,τι αφορά το προσφυγικό – μεταναστευτικό, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «η Κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες», καθώς «υποτίμησε το πρόβλημα» και «δεν είχε κανένα σχέδιο». Αναφέρθηκε στην υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας, και σημείωσε πως «ο κ. Τσίπρας πέρασε κάτω από τον χαμηλό πήχη που έβαλε το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών» και ότι «ο ψεύτικος ανθρωπισμός του βούλιαξε στη λάσπη της Ειδομένης».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι «πλήττεται η λειτουργία της Δημοκρατίας μας, βάλλονται οι πυλώνες του Πολιτεύματός μας και διαλύεται πλήρως το κοινό περί δικαίου αίσθημα». Επισήμανε ότι «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αναπτύξει ένα πολύ επικίνδυνο καρκίνωμα, που διαχέεται επιθετικά στις λειτουργίες του Κράτους, των ανεξάρτητων Θεσμών, της Δικαιοσύνης» και τόνισε: «Δεν θα τους επιτρέψουμε αυτή την εκτροπή. Να το γνωρίζουν καλά».

Αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε ότι είναι «ιδεοληπτική και λαθεμένη» και πρόσθεσε: «Παριστάνουν ότι διαπραγματεύονται. Τα μέτρα που φέρνουν (ασφαλιστικό, φορολογικό) είναι κοινωνικά άδικα και ταυτόχρονα αναποτελεσματικά. Τους προειδοποιώ: μην επαναλάβουν το περσινό θέατρο, μην ξαναπαίξουν την Ελλάδα στα ζάρια».

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε, ταυτόχρονα, την κοινωνική διάσταση της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας: «Για μας, ο πρωτογενής τομέας είναι στο κέντρο της πορείας ανάκαμψης της χώρας. Οι αγρότες πρέπει να συνεισφέρουν, αλλά δεν μπορεί να απαιτούνται μέτρα που τους εξοντώνουν. Το δικό μου μέλημα είναι κυρίως οι άνθρωποι που δεν είχαν ευκαιρίες στη ζωή τους, οι αδύναμοι, οι άνεργοι, οι και η μεσαία τάξη. Είναι αυτοί που πληρώνουν πολύ βαριά σήμερα το λογαριασμό της ανικανότητας και της ιδεοληψίας του κ. Τσίπρα.

Πηγή: kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

  • Στην Αργαλαστή οι Νίκος Χαρδαλιάς και Σοφία Ζαχαράκη #ΔΗΜΤΟΝοτίουΠηλίου - https://t.co/9m8ETKTjgR -

"Αλιεύοντας" την είδηση