Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κ. Ησυχος: «Να μην καταβληθεί η επόμενη δόση στο ΔΝΤ»
Κ. Ησυχος: «Να μην καταβληθεί η επόμενη δόση στο ΔΝΤ»

Κ. Ησυχος: «Να μην καταβληθεί η επόμενη δόση στο ΔΝΤ»

Να μην καταβληθεί την επόμενη εβδομάδα η προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πρότεινε ο αναπληρωτής Άμυνας Κώστας Ησυχος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

«Κατά τη μου δεν πρέπει να τα δώσουμε γιατί το βασικό μέλημα της κυβέρνησης είναι να πληρώνονται και μισθοί και είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και είναι δέσμευση του πρωθυπουργού ότι το βασική μας δέσμευση απέναντι στον λαό είναι να μην περικοπούν οι και το δικαίωμα της σύνταξης και του μισθού να μην μπουν στις καλένδες.

Στόχος της κυβέρνησης σύμφωνα με τον κ. Ησυχο είναι η απομείωση του χρέους και «η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη και δεν μπορεί να κάνει καμία έκπτωση στον βασικό πυρήνα του προγράμματός της».

«Από εκεί και πέρα επιμένω ότι δεν είναι το πρόβλημα της χώρας τα 20 ή τα 30 δισ. που πρέπει να πάρει για να χρηματοδοτηθεί τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια, το πρόβλημα της χώρας είναι να αλλάξει όλη αυτή η πυξίδα που μας οδηγεί σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο. Δεν μπορεί η χώρα να δανείζεται συνεχώς για να αποπληρώνει πάλι πίσω τα οποία κατά 80-90% αποπληρώναμε με τις που παίρναμε».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση