Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κ. Φρουζής: Είχα συναντηθεί με Τσίπρα και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Φρουζής: Είχα συναντηθεί με Τσίπρα και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

Κ. Φρουζής: Είχα συναντηθεί με Τσίπρα και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

ια δεύτερη φορά καταθέτει ο νσταντίνος Φρουζής στη Βουλή για την προανα για τον Δημήτρη Παπαγελόπουλο.

Ο Κ. Φρουζής έδωσε διευκρινίσεις για τη συνάντησή του με την Ελένη Τουλουπάκη, σε συνέχεια της κατάθεσής του την Τρίτη, λέγοντας ότι η εισαγγελέας του ζήτησε να πει όσα ήθελε η ίδια.

Επίσης ο κ. Φρουζής φέρεται να αποκάλυψε ότι έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν το 2015 ακόμα και στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο νσταντίνος Φρουζής φέρεται να είπε ότι «με τον Σταθάκη συναντήθηκα τρεις φορές, συναντήθηκα με το τμήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το αρμόδιο για την , πήγα και στην Κουμουνδούρου και συναντήθηκα αρκετές φορές με τον Ξανθό».

Ο πρώην επικεφαλής της Novartis φέρεται να έχει πει στα μέλη της προανας ότι «τους είδα πριν το νομοσχέδιο για τη (σ.σ. μείωση δαπάνης κατά 50% από την τότε Σαμαρά).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Φρουζής είπε ότι συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά επισημαίνοντας ότι «δεν είναι ένοχο να τους δω, και τον Φίλη έχω συναντήσει στην Αυγή, και τον Δραγασάκη και τον Χουντή».

Σε άλλο σημείο της εισήγησής του φέρεται να είπε ότι «δεν συνάντησα ποτέ πριβέ τον Σαμαρά». «Δεν μετέφερα ποτέ τίποτα σε αυτόν, ούτε τροχήλατη, ούτε ιπτάμενη βαλίτσα» φέρεται να είπε ακόμα ο κ. Φρουζής.

Ο πρώην επικεφαλής της Novartis υποστήριξε ότι η νομοθεσία της ς ΣΥΡΙΖΑ επέτρεψε την αύξηση της τιμής των φαρμάκων δηλώνοντας «για τα πρωτότυπα φάρμακα ήταν ευνοϊκό το πλαίσιο επί ΣΥΡΙΖΑ, όχι επί Σαμαρά».

Στην ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Πλευρη «πείτε μου, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο τον είχατε συναντήσει;», Ο Κωνσταντίνος Φρουζης είπε «ποτέ». Το ίδιο απάντησε και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι δεν τον είχε συναντήσει ποτέ.

ια τον Γιώργο Κουτρουμάνη είπε πως τον είχε συναντήσει ως μέλος ΣΦΕΕ και τον Γιάννη Στουρνάρα ως επικεφαλής του ΙΟΒΕ. Για τον Ανδρέα Λοβέρδο ανέφερε ότι τον είχε δει μία φορά σε μία αίθουσα με 20 άτομα, ενώ τον Ανδρέα Λυκουρέντζο μια ίσως δυο φορές. Τον Μάριο Σαλμά 4-5 φορές ως ΣΦΕΕ και τον Αδωνι Γεωργιάδη 4-5 φορές ως ΣΦΕΕ και πάντα παρουσία μελών του ΣΦΕΕ.

Αναφερόμενος στον Παναγιώτη Πικραμένο είπε τον είδα μία φορά στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής.

Επίσης είπε ότι με τον Νίκο Μανιαδάκη δεν είχε ποτέ συνεργασία ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν έδωσε ποτέ χρήματα στον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Παναγιώτη Πικραμμένο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση