Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Κ. Αγοραστός: «Η μόνη λύση για τον Περιφερειακό του Βόλου είναι να έρθει η ευθύνη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»
Κ. Αγοραστός: «Η μόνη λύση για τον Περιφερειακό του Βόλου είναι να έρθει η ευθύνη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»

Κ. Αγοραστός: «Η μόνη λύση για τον Περιφερειακό του Βόλου είναι να έρθει η ευθύνη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας»

Την ευθύνη για τον Περιφερειακό δρόμο του Βόλου ζήτησε για ακόμη μια φορά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας απαντώντας σε επερώτηση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφορικά με την πρόοδο του έργου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν έχει καμία ώριμη μελέτη από το αρμόδιο Υπουργείο που εκπονεί τη μελέτη. Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα και πιέζουμε συνεχώς να μας δώσουν τη μελέτη για να την ολοκληρώσουμε. Όταν η αρμοδιότητα για το έργο έρθει στην Περιφέρεια, μόνο τότε το έργο θα προχωρήσει.

Η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου –ΕΥΔΕ ΚΣΥ- πρέπει να μεταφερθεί στην Περιφέρεια κατά το επιτυχημένο πρότυπο και τη διαδικασία που ακολουθήσαμε με την Κάρλα το 2014. Αυτή είναι η λύση για να ολοκληρωθεί το έργο του Περιφερειακού του Βόλου, όπως ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο της Κάρλας. Δεν νοείται το Υπουργείο να σπαταλά δυνάμεις, τη στιγμή που οι Δήμοι και η Περιφέρεια χρειάζονται υποστήριξη με ανθρώπινο δυναμικό.

Η Περιφέρεια πληρώνει τη μελέτη Μπουρμπουλήθρα- Λαρίσης, το Υπουργείο έχει την ευθύνη της εκτέλεσης, αλλά η μελέτη δεν έχει ολοκληρωθεί. Δεν έχουμε την ευθύνη για τον Περιφερειακό του Βόλου.

Απεναντίας, θέλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη του. Είναι η μόνη λύση για να καταλήξουμε σε αποτέλεσμα» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση