Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ήττα της Εθνικής από το Βέλγιο παρά την εξαιρετική εμφάνιση
Ήττα της Εθνικής από το Βέλγιο παρά την εξαιρετική εμφάνιση

Ήττα της Εθνικής από το Βέλγιο παρά την εξαιρετική εμφάνιση

Ηττήθηκε απόψε η Ελλάδος από το Βέλγιο, με 1-2, παρά την καλή εμφάνισή της και τα υψηλά στάνταρ απόδοσής της.

Πλέον απομένουν δύο παιχνίδια για να φανεί αν η θα πάει σε άζ προκειμένου να προκριθεί για να συμμετάσχει στο Μουντιάλ , κάτι που εξασφάλισαν ως πρώτοι στον όμιλο οι Βέλγοι με 22 βαθμούς.

Η Βοσνία είναι δεύτερη στον όμιλό μας με 14 βαθμούς,η στους 13 και τέταρτη με 10 βαθμούς η Κύπρος.

Το παιχνίδι στο . ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τους «γαλανόλευκους» αφού στο 14' ο Δώνης, που ήταν από τους διακριθέντες, έκανε μια κούρσα , μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει ο Κουρτουά.

Ακολούθησε στο 18' ένα καταπληκτικό σουτ του Σταφυλίδη που με την παρέμβαση του Βέλγου τερματοφύλακα η μπάλλα βρήκε στο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα σε σέντρα του ιάννη Μανιάτη ο Βερτόγκεν παραλίγο να βάλει αυτογκόλ.

Ωστόσο ο ίδιος παίκτης εξαπέλυσε ένα σουτ για να αποκρούσει ο Καρνέζης.

Ακολούθησε ένα σουτ του Αντερβάϊλερ στο 32' που άουτ.

Στο β' 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 52' ο Τζιώλης έπιασε μια κεφαλιά που βγήκε άουτ και από το σημείο εκείνο οι Βέλγοι άρχισαν να πιέζουν και το 71' ήρθε το γκολ από σουτ του Βερτόγκεν.

Η ομάδα του Σκίμπε αντέδρασε άμεσα και στο 73' ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ στην κίνηση από τον Ζέκα, μετά από σέντρα του Τζαβέλα.

Ωστόσο τα χαμόγελα κόπηκαν όταν στο 74' ο Λουκάκου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 90′ εκπληκτική απόκρουση του Καρνέζη σε κοντινό πλασέ του Μέρτενς.

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης (Λυκογιάννης 69′), Μανιάτης (Μπακασέτας 85′), Τζιόλης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης (Βέλλιος 89′), Δώνης.

ΒΕΛΓΙΟ (Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Φερτόνχεν, Φελαϊνί (Ντεντόνκερ 89′), Ντεμπελέ (Αζάρ 74′), Μενιέ, Καράσκο (Τσαντλί 79′), Μέρτενς, Ντε Μπράινε, Λουκάκου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση