Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Iσχυρή νεροποντή ενέσκηψε στο Βόλο
Iσχυρή νεροποντή ενέσκηψε  στο Βόλο

Iσχυρή νεροποντή ενέσκηψε στο Βόλο

Iσχυρή νεροποντή ενέσκηψε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι στο Βόλο κι οι κρουνοί του ουρνού άνοιξαν, σηματοδοτώντας ότι είμαστε στο Φθινόπωρο.

Η ήταν έντονη και σε συνδυασμό με τον αέρα που φυσούσε προκάλεσε προβλήματα στην κίνηση των πεζών και στην κυκλοφορία των οδηγών διτρόχων.

Βέβαια , τα έντονα καιρικά φαινόμενα είχαν ανακοινωθεί από την αλλά αρκετοί δεν προσαρμόστηκαν έγκαιρα , με αποτέλεσμα να αναζητούν έναν κλειστό χώρο για να μη γίνουν μούσκεμα, αλλά πολλοί από αυτούς δεν γλίτωσαν τη .

Ωστόσο, δεν παρουσιάστηκαν κάποια σοβαρά προβλήματα και μέχρι τις 2.15 μ.μ., αν και η συνεχιζόταν, δεν χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ηρεμία επικρατεί και στο ΕΚΑΒ.

Επί ποδός ήταν όμως η ΔΕΥΑΜΒ που δέχθηκε κάποιες κλήσεις από την περιοχή Νεάπολης και από την Αναλήψεως και δυο αποφρακτικά, καθώς και συνεργείο υδραυλικών μετέβησαν στις περιοχές αυτές για να παρέμβουν όπου χρειαστεί.

Μικροπροβλήματα στα φρεάτια

Μικροπροβλήματα παρατηρήθηκαν μέχρι αυτή την σε ορισμένα σημεία της πόλης, κυρίως από τα φύλλα και άλλες φερτές ύλες που παρασύρει το νερό της βροχής στα φρεάτια.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βιολέττα Καντόλα, βρίσκονται σε επιφυλακή πέντε συνεργεία υπαλλήλων, καθώς και οδοκαθαριστές, που κάνουν παρεμβάσεις, όπου κρίνεται απαραίτητο.

«Ήδη, έγιναν δύο παρεμβάσεις στην οδό Λαρίσης, στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας και στην οδό Λαμπράκη, ενώ συνεργεία κάνουν παρέμβαση στην περιοχή των Αλυκών, τόνισε η αντιδήμαρχος.

Όπως εξήγησε, το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως, από τα φύλλα και άλλες φερτές ύλες που παρασύρει το νερό της βροχής στα φρεάτια, που τα εμποδίζουν να απορροφήσουν τις ποσότητες νερού και οι υπάλληλοι καθαρίζουν το σημείο, για να μην πλημμυρίζουν οι δρόμοι.

Τέλος, μια κλήση δέχθηκε η Πυροσβεστική για άντληση νερού από την , ενώ η σταμάτησε γύρω στις 3.00 το απόγευμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση