Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τα τελευταία 24ωρα το Νομό Μαγνησίας
Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τα τελευταία 24ωρα το Νομό Μαγνησίας

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τα τελευταία 24ωρα το Νομό Μαγνησίας

Ισχυρό κύμ κκοκαιρίας με θυελλώδεις ανέμους, έντονη και χιονόπτωση πλήττει τα τελευταία 24ωρα το ομό Μαγνησίας, με την Θεσσαλίας να επιχειρεί με δέκα (10) μηχανήματα μέσω του Μητρώου Μηχανημάτων, τόσο στο Εθνικό οδικό δίκτυο της Ηπειρωτικής Μαγνησίας, όσο και στα επαρχιακά δίκτυα των Βορείων Σποράδων.

Στον ορεινό όγκο της Ηπειρωτικής Μαγνησίας τα μηχανήματα επιχειρούν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο από την έντονη χιονόπτωση, που έπληξε κυρίως τα Χάνια και την Ανάβρα, ενώ σε περιοχές της Ηπειρωτικής και ησιωτικής Μαγνησίας, που πλήττονται από ισχυρές , τα μηχανήματα επιχειρούν προκειμένου να αρθούν καταπτώσεις, λασποροές, καθιζήσεις, ενώ γίνεται και επέμβαση σε τεχνικά ρεμάτων.

Σε της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη έκανε λόγο για ακραίες καιρικές συνθήκες και χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολο το έργο του αποχιονισμού και της άρσης των καταπτώσεων λόγω των θυελλωδών ανέμων και της έντονης χιονόπτωσης και ς.

“Η Θεσσαλίας από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων επενέβη όπου ήταν δυνατό, στα οδικά δίκτυα αρμοδιότητάς της και με ειδικά μηχανήματα κατά περίπτωση επιχειρεί τόσο στον αποχιονισμό, όσο και στην άρση των καταπτώσεων που σημειώθηκαν από την έντονη βροχόπτωση.

Στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο τα μηχανήματα των Υπηρεσιών μας θα συνεχίζουν το έργο τους μέχρι τα φαινόμενα να εξασθενήσουν. Είμαστε δίπλα στους πολίτες και σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες μας, τους Δήμους, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική θα συνεχίσουμε το έργο τους, προκειμένου να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση