Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ότι άνοιξε έρευνα για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ότι άνοιξε έρευνα για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ότι άνοιξε έρευνα για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα

Το Πεντάγωνο στην Ουάσιγκτον επιβεβίωσε το Σάββτο ότι περιστατικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, όπως το παρακάτω που κινηματογραφήθηκε από του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, είναι υπό διερεύνηση.

Το περιστατικό της μάλλον ασταθούς ς του αντικειμένου χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο του 2019 δημοσιεύθηκε με την του Πενταγώνου την περασμένη Τετάρτη. Το βίντεο προέρχεται από τον ναύτη και λάτρη των θεωριών περί UFO. Πρόκειται για μια από τις περιπτώσεις που αποτελούν τμήμα ς, σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας.

Το πολεμικό ναυτικό των είχε επιβεβαιώσει τη γνησιότητα των εικόνων του 2019, χωρίς ωστόσο να τις δημοσιοποιήσει για ενάμιση χρόνο, «προκειμένου να διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες του κοινού γύρω από τη γνησιότητα του υλικού», δήλωσε την Τετάρτη η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου κάου.

«Ύστερα από προσεκτική μελέτη των εικόνων βίντεο, η υπηρεσία αποδέχθηκε το αίτημα για δημοσιοποίησή τους, καθώς δεν αποκαλύπτονται σε αυτά διαβαθμισμένες πληροφορίες ή απόρρητα οπλικά συστήματα», είπε η κ. κάου.

Σύμφωνα με το CNN, εκπρόσωποι των υπηρεσιών ασφαλείας πρόκειται τον Ιούνιο να προβούν στο αμερικανικό Κογκρέσο στον αποχαρακτηρισμό απόρρητων πληροφοριών που έχουν συλλέξει σχετικά με UFO.

Το αμερικανικό ναυτικό είχε αναφέρει το 2019 ότι τα τελευταία χρόνια είχε σημειωθεί ένας αριθμός αναφορών παρουσίας μη εξουσιοδοτημένων ή/και μη ταυτοποιηθέντων ιπτάμενων αντικειμένων που εισήλθαν σε διάφορα πεδία και σε εναέριο χώρο που ελέγχει ο .

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση