Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ημιβυθισμένο στο λιμάνι του Βόλου το τουριστικό σκάφος “ΦΑΕΘΩΝ”
Ημιβυθισμένο  στο λιμάνι του Βόλου το τουριστικό σκάφος “ΦΑΕΘΩΝ”

Ημιβυθισμένο στο λιμάνι του Βόλου το τουριστικό σκάφος “ΦΑΕΘΩΝ”

Ημιβυθίστηκε τουριστικό σκάφος στο λιμάνι του Βόλου
Ημιβυθισμένο εντοπίστηκε χθες το βράδυ το τουριστικό σκάφος “ΦΑΕΘΩΝ”, σύμφωνα με στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου που διαπίστωσαν ότι το  σκάφος, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στην προβλήτα Νο 3 εντός του εμπορικού λιμανιού,  ήταν ημιβυθισμένο κατά τα 2/3 λόγω εισροής υδάτων και μέσα σε λίγα λεπτά βυθίστηκε κατά το μεγαλύτερο τμήμα του με την πρύμνη σε βάθος περίπου 11 μέτρων ενώ η πλώρη του  εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας επτά μέτρα.
Άμεσα ενημερώθηκε ο διαχειριστής του σκάφους, ο οποίος δήλωσε ότι επί του σκάφους δεν υπήρχαν επιβαίνοντες και ότι δεν εκτελούσε πλόες, ενώ έφερε λιγότερο από εκατό 100 λίτρα καύσιμα στις δεξαμενές του.
Στη συνέχεια, για προληπτικούς λόγους,   τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα από στελέχη ιδιωτικής εταιρείας  και τέθηκαν σε ετοιμότητα προσωπικό, υλικά και μέσα απορρύπανσης ενώ αναμένεται σήμερα να διενεργηθεί έλεγχος από δύτη.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Βόλου.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση