Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού στο Βόλο
Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού  στο Βόλο

Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού στο Βόλο

Ημερίδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού διοργανώνει την 25 Οκτωβρίου τις 11 το πρωί στο ο Δήμος Βόλου σε συν με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των δύο Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θα μιλήσουν οι : Γεώργιος Ρήγας Παθολόγος – Ογκολόγος – Επιμελητής Α΄ ΕΣΥ, Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας Χημειοθεραπείας του «υ» Γενικού οσοκομείου Βόλου με θέμα «Καρκίνος του Μαστού. Στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα», Γιάννης Κωστής Χειρουργός με θέμα «Χειρουργική του Καρκίνου  του Μαστού και άλλα» και ο Δρ Μάνος Ζαχαριουδάκης Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής με θέμα «Ολοκληρωμένη Ψυχολογική αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού πριν και μετά τη διάγνωση – Συναισθηματικοί, αντιληπτικοί, ψυχο-ιατρικοί, φιλοσοφικοί, σεξουαλικοί και οικογενειακοί παράγοντες αυξάνουν τις πιθανότητες ανάρρωσης και ς της γυναίκας που υπερβαίνει τον Καρκίνο».

Την θα συντονίσει η Ροσσάνα Πώποτα.

Η Ημερίδα, που είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, υποστηρίζεται από το Γενικό οσοκομείο Βόλου «», τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ και τον Α¨ Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση