Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού στο Βόλο
Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού  στο Βόλο

Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού στο Βόλο

Ημερίδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού διοργανώνει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου τις 11 το πρωί στο «Αχίλλειον» ο Δήμος σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των δύο Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θα μιλήσουν οι : Γεώργιος Ρήγας Παθολόγος – Ογκολόγος – Επιμελητής Α΄ ΕΣΥ, Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας Χημειοθεραπείας του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου με θέμα «Καρκίνος του Μαστού. Στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα», Γιάννης Κωστής Χειρουργός με θέμα «Χειρουργική του Καρκίνου  του Μαστού και άλλα» και ο Δρ Μάνος Ζαχαριουδάκης Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής με θέμα «Ολοκληρωμένη Ψυχολογική αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού πριν και μετά τη διάγνωση – Συναισθηματικοί, αντιληπτικοί, ψυχο-ιατρικοί, φιλοσοφικοί, σεξουαλικοί και οικογενειακοί παράγοντες αυξάνουν τις πιθανότητες ανάρρωσης και ευτυχίας της γυναίκας που υπερβαίνει τον Καρκίνο».

Την θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Η Ημερίδα, που είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, υποστηρίζεται από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ και τον Α¨ Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέλος Ιουνίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» - https://t.co/SjL0VtPdrs -

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

"Αλιεύοντας" την είδηση