Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ηλικιωμένος φέρεται να ζήτησε από 9χρονο να του χαϊδέψει τα γεννητικά όργανα
Ηλικιωμένος φέρεται να ζήτησε από 9χρονο να του χαϊδέψει τα γεννητικά όργανα

Ηλικιωμένος φέρεται να ζήτησε από 9χρονο να του χαϊδέψει τα γεννητικά όργανα

Δεν γλίτωσε τελικά την καταδίκη ένας 78χρονος συνταξιούχος ο οποίος καταδικάστηκε σε 16 μήνες με από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για , αφού το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ότι ζήτησε από 9χρονο γειτονόπουλο να του χαϊδέψει τα γεννητικά όργανα, αλλά και αυτός να κάνει το ίδιο στο παιδί…

Ο ηλικιωμένος είχε δικαστεί το Νοέμβριο του 2017 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, που τον κήρυξε αθώο, αλλά στη συνέχεια ο άσκησε έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης και έτσι η υπόθεση του συμπεριλήφθηκε στο πινάκιο του Τριμελούς, που τελικά τον καταδίκασε σε 16 μηνών με .

Το γεγονός φέρεται να συνέβη το καλοκαίρι του 2014, σε παραθαλάσσια περιοχή του , όπου το 9χρονο, τότε, παιδί, έκανε με την οικογένειά του τα καλοκαίρια, αφού εκεί ζουν οι παππούδες του.

Ο μικρός συνήθιζε να πηγαίνει στο διπλανό σπίτι, για να παίξει με την εγγονή του ηλικιωμένου που ζούσε εκεί.

Μετά από ένα περίπου χρόνο, οι γονείς του αγοριού, του ζήτησαν να μείνει για μία εβδομάδα περίπου στο σπίτι των παππούδων του, καθώς σκόπευαν να βάψουν το σπίτι τους που βρίσκεται κοντά στο Βόλο.

Το 9χρονο αγοράκι αρνήθηκε σθεναρά να πάει, γεγονός που εξέπληξε τους γονείς.

Μετά από πίεση, το παιδί ομολόγησε πως το περασμένο καλοκαίρι, ο συνταξιούχος άνδρας, τον είχε παρασύρει πίσω από μία αποθήκη.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του παιδιού, ο 78χρονος φέρεται να κατέβασε το παντελόνι του και να ζήτησε από τον 9χρονο να κάνει το ίδιο.

Μάλιστα, εμφανίζεται να του ζήτησε να χαϊδέψει ο ένας τα γεννητικά όργανα του άλλου…

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η κίνηση αυτή επαναλήφθηκε και σε μία άλλη περίπτωση, ενώ και τις δύο φορές, το αγοράκι αρνήθηκε και το έβαλε στα πόδια.

Την περασμένη Παρασκευή, ο ηλικιωμένος δεν παρέστη στη δίκη, αλλά εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο συνήγορο, που υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν προέβη σε καμιά τέτοια πράξη, αφού πρόκειται για έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο, και δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο το παιδί είπε κάτι τέτοιο.

Τελικά όμως το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, μετά και την ανάλογη εισαγγελική πρόταση, επιβάλλοντας του την παραπάνω .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση